De Boilerco. van Zhangjiaganghuadong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenDe Trommel van de boilerstoom

De Trommel van de de Boilerstoom van de Koolstofstaalelektrische centrale CFB/Hoge druktrommel Op hoge temperatuur

De Trommel van de de Boilerstoom van de Koolstofstaalelektrische centrale CFB/Hoge druktrommel Op hoge temperatuur

  • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum
  • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum
  • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum
 • Carbon Steel Power Plant CFB Boiler Steam Drum / High Pressure High Temperature Drum

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
  Modelnummer: Stoomtrommel

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 50~100 Dagen
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 400 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: SA516 Gr70 Dimensie: OD 1500mm X 1000 mm
  Ontwerpdruk: 10.8MPa Hydraulische Testq: 16.2MPa
  standaard: ASME Poort: Shanghai

  De structuur en de Materiële De Boilerstoom van de Koolstofstaalelektrische centrale CFB trommelen/Hoge druktrommel Op hoge temperatuur

   

  Inleiding

   

  Een stoomtrommel is een standaardeigenschap van een waterbuisboiler. Het is een reservoir water/stoom op het hoogste eind van de waterbuizen. De trommel slaat de stoom op in de waterbuizen wordt geproduceerd en doet dienst als fase-separator voor het stoom/watermengsel dat. Het verschil in dichtheid tussen heet en koud water helpt in de accumulatie van „heter“ - water/en verzadigen-stoom in de stoom-trommel.

   

  De stoomtrommel is de primaire interface tussen water en stoom. In een met kolen gestookte installatie, gaat het boilervoedingswater door de economiser en in de trommel over waar de stoom van het voedingswater scheidt en aan de oververhitter afgeleid. Handhaven van constant vloeibaar niveau in het bovenste gedeelte van de stoomtrommel is noodzakelijk om de juiste kwaliteit van stoom te verstrekken. De instrumentatie moet hoge temperaturen en druk weerstaan.

   

  Werkprocedures

   

  De arbeidsvoorwaarden van trommel zijn complex en de gevolgen van ongevallen zijn ernstig. Het is noodzakelijk de chemische samenstelling, de mechanische die eigenschappen en lassen en verwerkingskwaliteit van materiaal strikt om te controleren in trommels wordt het gebruikt, en een reeks strikte tests over te gaan. De cilinder is samengesteld uit een cilinderlichaam en een hoofd.

   

  1. Cilinder: verwijst naar het cilinderdeel van de trommel. Zijn binnendiameter en lengte zijn verwant met de omloopwijze, boilercapaciteit, stoomparameters en de structuur van binnenmateriaal. De stoomtrommel wordt gewoonlijk gerold op de machine van de multi-broodjesspoel. De trommelmuur van onderkritische drukboiler is te dik om op reuzepers worden gedrukt.

  2. Hoofd: De onderkritische drukboilers zijn gewoonlijk halfrond, zijn de hoge druk en de ultrahoge drukboilers ellipsoïde, zijn de middelgrote drukboilers vrij vlakke ellipsoïde, met mangaten op het hoofd voor installatie en onderhoud van interne apparaten. Het hoofd wordt gedrukt op een hydraulische pers of een oliepers.

   

   

  1. Het mengsel van stoom en water die uit de watermuur komen gaat de trommel door de hogere inhampijp van in de trommel. Langs de smalle ringvormige die passage door de binnenmuur van de trommel en de boogvoering wordt gevormd, kan het stoom-water mengsel uniform naar de binnenmuur van de trommel aan een aangewezen stroomtarief worden overgebracht, waarbij de moeilijkheid van bovenmatig temperatuurverschil wordt overwonnen tussen de hogere en lagere muren van de trommel tijdens opstarten en sluiting van de boiler en sneller opstarten wordt toegelaten.

  2. Gaat stoom-water het mengsel dat de trommel ingaat de stoom-water cycloonseparator in, en gebruikt de inertie van het veranderen van de stroomrichting om het stoom-water mengsel te scheiden, dat de eerste scheiding van het stoom-water mengsel is.

  3. De gescheiden stoom bevat nog heel wat water. Het gaat de golfplaatseparator vanaf de bovenkant van de separator in. De stoom met sommige stromen van waterdruppeltjes door de barsten tussen de golfplaten, en de waterfilm worden gevormd op de metaalmuur om naar beneden te stromen.

  4. De stoom na secundaire scheiding wordt definitief schoongemaakt door stoom, en de ernstscheiding wordt uitgevoerd door het dichtheidsverschil van water te gebruiken, dat de derde scheiding is.

  5. Na drie scheidingen, voldoet de stoom aan de stoomkwaliteitsnorm, en leidt tot de drukcilinderoververhitter van de verzadigde stoompijp bij de bovenkant van de trommel.

   

   

  Stoom-water scheidingsdetails

   

  Primaire verwijdert de stoom-water scheiding bijna al stoom uit het water zodat zeer weinig stoom van de trommelbodem naar de verwarmde buizen door de afzetverbinding (downcomer) opnieuw wordt gecirculeerd.

  Bij secundaire scheiding, wordt de stoom overgegaan door een secundair stadium van separators of gaszuiveraarelementen (gewoonlijk hechte golf parallelle platen) voor de definitieve verwijdering van het waterdruppeltje. De stoom is dan uitgeput door diverse havens.

  De Trommel van de de Boilerstoom van de Koolstofstaalelektrische centrale CFB/Hoge druktrommel Op hoge temperatuur

   

  Toebehoren

   

  De belangrijkste onderdelen in een boilersysteem zijn de verwarmers van het boilervoedingswater, ontluchter, boiler, voerpomp, economiser, boiler, oververhitter, attemperator, stoomsysteem, condensator en de gecondenseerde pomp. Daarnaast zijn er reeksen controles om water en stoomstroom, brandstofstroom, luchtstroom en chemische behandelingstoevoegingen te controleren.

   

   

  Classificatie

   

  Druk Laag Midden Hoog Superhigh
  Binnendiameter (mm)

  800-1200

  1400-1600

  1600-1800

  1600-1800
  Dikte (mm) 16-25 32-46 60-100 80-100
  Materiaal Koolstofstaal Koolstofstaal & Legeringsstaal Koolstofstaal & Legeringsstaal Legeringsstaal

   

   

  Kwaliteitscontrole

   

  1. Van de effecttest en Sterkte berekeningsrapport met toegepaste materialeninformatie.

  2. 100%NDT (niet destructieve inspectie) rapport van staalplaat, buis en elektrode

  3. Röntgenstraal, γ-Ray en vloeibaar doordringend testinspectierapport (lassennaad): om de kwaliteit van de volledige boiler te verzekeren

  4. Hydraulisch testrapport: verzeker de standaard werkdruk en de veiligheid

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten