De Boilerco. van Zhangjiaganghuadong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenOververhitter en Opwarmer

De Vervangstukkenoververhitter van de elektrische centraleboiler en Opwarmer van Koolstofstaal

De Vervangstukkenoververhitter van de elektrische centraleboiler en Opwarmer van Koolstofstaal

  • Power Plant Boiler Spare Parts Superheater And Reheater Of Carbon Steel
  • Power Plant Boiler Spare Parts Superheater And Reheater Of Carbon Steel
  • Power Plant Boiler Spare Parts Superheater And Reheater Of Carbon Steel
  • Power Plant Boiler Spare Parts Superheater And Reheater Of Carbon Steel
 • Power Plant Boiler Spare Parts Superheater And Reheater Of Carbon Steel

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Zhangjiagang, Jiangsu, China
  Merknaam: HD BOILER
  Certificering: ISO9001 , SGS , ASME , EN , TUV
  Modelnummer: Spiraalvormige vinbuis

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 reeks/Reeksen van 10tons
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: De Verpakking van het ijzerkader
  Levertijd: 50-100 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
  Levering vermogen: 500 Ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Toepassing: Elektrische centraleboiler Druk: High Pressure
  Waaier van Toepassingen: Industriële krachtcentrale, Specificatie: Op maat
  De oppervlakte behandelt: geschilderd Functie: Warmtewisselaar
  Materiaal: Koolstofstaal/Roestvrij staal

   

                            De Vervangstukkenoververhitter van de elektrische centraleboiler en Opwarmer van Koolstofstaal

   

  Productomschrijving

   

  In moderne boilers, is de consumptie van de hitteabsorptie van de oververhitters en de opwarmers meer dan de helft van totale hitteabsorptie voor de werkende vloeistof, dus maken de het verwarmen oppervlakten van oververhitters en opwarmers een groot deel in totale het verwarmen oppervlakten van boilers uit, en zij moeten in de gebieden worden geplaatst waar de rooktemperatuur hoger is, zijn de arbeidsvoorwaarden het slechtst onder alle het verwarmen oppervlakten. De temperatuur van de buismuur van de het verwarmen oppervlakten is dicht aan de max. toelaatbare temperatuur van staal, zo de redelijke regeling en het ontwerp van oververhitters en opwarmerskwestie zo veel voor economie en de betrouwbaarheid aan de tijdjeboiler. Wanneer het over hun ontwerp, op basis van verzekering van veiligheid en betrouwbaarheid van oververhitter en opwarmer komt, is het zeer noodzakelijk om metaalconsumptie bij het beste te bewaren, vooral om gebruik van legeringsstaal te bewaren.

   

  Voor boilers in grote krachtcentrales, zijn de oververhitters en de opwarmers noodzakelijke delen, aan groot breid me uit, hebben zij influnced de veiligheid en de economie van boilers. De oververhitters zijn de het verwarmen oppervlakten die de belangrijkste stoom van surnatured temperatuur aan de geschatte oververhitte temperatuur verwarmen, en de opwarmers de het verwarmen oppervlakten zijn die exaust van de de hoge drukcilinder van de stoomturbine aan een bepaalde temperatuur verwarmen. Wanneer de lopende voorwaarden zoals boilerladingen, steenkooltypes veranderen, moet het hen aanpassen om de afzettemperatuur op het geschatte niveau van -10-+5 graden ervoor te zorgen.

   

  Voor grote boilers in krachtcentrales, maken de oververhitters en de opwarmers een groot deel in de totale het verwarmen oppervlakten uit, moeten zij worden geschikt in de gebieden waar de rook met hogere temperatuur is. Om de efficiency van thermische omloop in krachtcentrales te verbeteren, is het nodig om de originele parametersf stoom te verbeteren geleidelijk aan, vereist de verhoging van stoomdruk de overeenkomstige verhoging van temperatuur voor oververhitte stoom, of de vochtigheid van grote stadiumuitlaat van zal stoomturbine te hoog zijn, wat zijn veiligheid zal beïnvloeden. Aldus, zijn de stoom door oververhitters vloeien en de opwarmers die stoom op hoge temperatuur, zijn hun prestaties van de hitteoverdracht vrij slecht, wat bepaalt dat de temperaturen van de buismuur van oververhitters en opwarmers hoog zijn.

   

  De Vervangstukkenoververhitter van de elektrische centraleboiler en Opwarmer van Koolstofstaal

   

   

  Functies en kenmerken van oververhitters en opwarmers

   

  functies van oververhitters en opwarmers:

   

  De oververhitters en de opwarmers zijn belangrijke stukken voor de het verwarmen oppervlakten, worden gebruikt om stoomtemperatuur te verhogen, pogend om stoomenthalpie te verbeteren en verder de thermische omloopefficiency voor krachtcentrale te verhogen die.

   

  Het oververhitterswerk aan hitte surnatured stoom aan oververhitte stoom met een bepaalde tempetature. Wanneer de boilerladingen of andere arbeidsvoorwaarden veranderen, is het noodzakelijk om oververhitte stoomtemperatuur normaal ervoor te zorgen om, en binnen toelaatbare waaier van temperatuurvariatie te zijn.

   

  Van de thermische omloop in krachtcentrale, is de originele parameters van druk en temperatuur hoger, is de thermische efficiency van omloop beter, of de stoomvochtigheid van het achtergedeelte van de stoomturbine is te hoog, beïnvloedend zijn veiligheid. Terwijl de temperatuur van de superheaerstoom door metaalmaterialen, momenteel wordt beperkt, wegens beperking van metaalmaterialen, is de oververhitte temperatuur voor de meeste krachtcentraleboilers nog binnen de waaier van 540-555 dgrees, en om de stoomvochtigheid van blad van te grote het achtergedeelte van de stoomturbine te vermijden, dus wordt het midden opnieuw verwarmende systeem toegepast.

   

  De functies van opwarmers moeten uitlaat van de hoge drukcilinder van de stoomturbine aan de opnieuw verwarmde temperatuur verwarmen die aan oververhitte temperatuur dicht of gelijk is, en verzenden hen dan naar middendrukcilinder en lage druk om te werken om de droogte van blace van het achtergedeelte van de stoomturbine uit te breiden en te verhogen. Gewoonlijk, is de druk van opnieuw verwarmde stoom één vijfde van dat van oververhitte stoom. De toepassing van het opnieuw verwarmen van systeem kan de thermische efficiency voor krachtcentrales met 4-5% verhogen.

   

  Tot dusver in ons land, passen de eenheden met capaciteit over 125mw allen één keer midden opnieuw verwarmend systeem toe. Het dubbele opnieuw verwarmen kan de thermische efficiency van omloop met 2% opnieuw verhogen, maar het systeem is zeer ingewikkeld, wordt het niet toegepast voor nationale eenheden, maar het is gemeenschappelijk overzee voor grote boilers.

  De Vervangstukkenoververhitter van de elektrische centraleboiler en Opwarmer van Koolstofstaal

  Bedrijfsinformatie


  HD de boiler in 1985, Co. die van de Dongboiler van Zhangjiagang Hua, Ltd (als HD-Boiler handel drijven) wordt gevestigd, is een professionele industriële fabrikant, die nutsboiler, industriële boiler, HRSG-boiler produceren en allerlei boilerdelen, zoals waterwallpanelen, economisers, luchtvoorverwarmers, oververhitters, kopballen, spiraalvormige vinbuizen, h-Vin buizen, wordt de Boiler van hittepijpen enz. HD gevestigd in het Industrieterrein van Donglai, de voorstad van het oosten van de Troepstad die van Zhang Jia. De plaats van de installatie is rond 150km Snelweg aan de Haven van Shanghai of 60km van de Staat Weg aan Suzhou of Wuxi, met vervoer die in alle richtingen zich snel uitbreiden gemakshalve en.

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten