Thuis ProductenBoiler Diverse Kopballen

De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale met beste kwaliteit en beste prijzen

De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale met beste kwaliteit en beste prijzen

  • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station with best quality and best prices
  • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station with best quality and best prices
  • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station with best quality and best prices
 • Carbon Steel ASME Standard Boiler Parts Manifold Header For Power Station with best quality and best prices

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Jiangsu, China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ISO9001, ASME, SGS TUV, EN
  Modelnummer: Boiler Diverse Kopbal

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: Triplexgeval en metaalriem
  Levertijd: 30-60days
  Betalingscondities: T/T, L/C bij gezicht
  Levering vermogen: 1000MT/MONTH
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Type: Natuurlijke Omloop, Boilerdelen Structuur: Waterbuis
  Gebruik: De industrie/Krachtcentrale, krachtcentrale Product name: Energy saving Industrial Steam Boiler Parts Manifold Header
  Druk: Hoge druk Stijl: Horizontaal
  Brandstof: Met kolen gestookt Materiaal: staal of staallegering, Koolstofstaal
  Haven: Shanghai Brandstoffen: Steenkool/Gas/Met kolen gestookte/Waterhitte

                                                          De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale

   

   

  Productomschrijving

   

  om de boilerefficiency te verbeteren, worden de boilers geleidelijk aan ontwikkeld tot tubulaire boilers om het gebied van de hitteoverdracht te verhogen. Het pottenwater stroomt van het pottenvat aan de lagere doos door de benedenwaartse buis, en aan elke buisbundel door het dooslichaam verstrekt. Het water in deze buisbundels absorbeert onophoudelijk thermische energie en verzamelt in het hogere dooslichaam en stroomt dan terug in het pottenvat. Wij roepen de hogere en lagere vakje lichaamskopballen. De kopbal is een belangrijk stuk van de boiler, die in hogere kopbal en lagere kopbal verdeeld is.

   

  De belangrijkste functie is aan rings werkende vloeistoffen of verdeelt werkende vloeistoffen aan andere pijpleidingen opnieuw door kopballen. Namelijk om te verzamelen, werkende vloeistoffen mengen en verdelen, worden om de werkende vloeistoffen te verzekeren gelijk verdeeld en verwarmd. De lagere kopbal, ook genoemd cokes-bewijs vakje, wordt gevestigd aan beide kanten van de rooster en direct de contacten met de brandende steenkoollaag. Zijn functie is de vercooksende slakken te koelen zonder het plakken met de zijgevel.

   

  Types

  Volgens zijn plaats, zijn er hogere kopbal en lagere kopbal of inhamkopbal en afzetkopbal. Volgens de types van verzamelde bundels, kunnen zij in de kopballen van de watermuur, oververhitterkopballen, economiserkopballen etc. worden verdeeld.

  De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale met beste kwaliteit en beste prijzen

   

  Functies

  De kopbal is een pijpmontage voor het mengen van werkende substanties van boilers en het verzekeren van het eenvormige verwarmen van werkende substanties. Gewoonlijk is de ovenmuur van industriële boilers samengesteld uit rijen van buizen (met water gekoelde muren), maar de omvang van boilers is enorm, en de structuur is complex. Het kan niet waarborgen dat de werkende substanties in alle buizen dezelfde hitte absorberen. Er zijn vele verschillen in hitteabsorptie in verschillende delen. Het installeren van kopballen kan de werkende substantie in elke buis laten hier samenkomen, en op het volgende niveau van elke pijp verdelen om de thermische afwijking te verminderen zodat de hitteabsorptie, de stroom van de werkende vloeistof en het koelen en de thermische efficiency van de boiler worden geoptimaliseerd en geoptimaliseerd; bovendien zijn de grootte, het aantal en de lay-out van de pijpen in de hogere, midden en lagere delen van de boiler verschillend. De kopbal is de oorzaak van het verbinden van elke sectie om vlotte stroom van werkende substanties te verzekeren.

   

  Productieproces van kopballen

  Structuur en materiaal

  In alle types of rangen van boilers, is de kopbalstructuur fundamenteel gelijkaardig, meestal bestaand uit vat, eindglb, grote en kleine pijpverbindingen, T-stukken, ellebogen, toebehoren (pre-gelaste delen of opheffende oren) en andere delen. De typische structuur van kopbal wordt getoond in Figuur 1.

   

  De diameterwaaier van kopbalvat in krachtcentraleboilers is over het algemeen van 89mm tot 914mm, is de waaier van de muurdikte van 7mm tot 150mm, en de max. Lengte is 23000mm. De kopbal gemaakt=wordt= van koolstofstaal (zoals 20G, sa-106B, sa-106C), laag legerings hittebestendig staal (zoals 15CrMoG, 12Cr1MoVG, WB36, sa-335P12, SA335-P22), middelgroot legerings hittebestendig staal (zoals sa-335P91), en ultra-super kritiek boilersgebruik sa-334P122, sa-335P92 enz. Omvat het algemeen gebruikte materiaal in kopbal productie groefmachine, boringsmachine, boring machine, automatisch dompelt booglassenmachine voor ringvormige naad, Co2-hydraulische het lassenmachine van het gasschild, pijpbuigmachine, hydraulische pers, thermische behandelingsoven en duiker onder

   

  Inleiding van productieproces

  • Vatblanking

  Buizen van het grote diameter worden de naadloze staal gebruikt in kopbalcilinders. Het cilinderknipsel wordt gewoonlijk uitgevoerd door de magnetische snijmachine van het wielgas. Deze methode is een scherp kanon van het vlamgas op de magnetische wielauto te installeren. Het gas scherpe kanon wordt geadsorbeerd door de magnetische wielauto op de buismuur om de cirkelmotie van het gas scherpe kanon te drijven. Wanneer het snijden van thick-walled buizen, is het noodzakelijke pre-boor een gat van 7mm vóór het snijden, zoals aangetoond in Figuur 4. Deze scherpe methode heeft de kenmerken van eenvoudige verrichting, snelle snelheid en keurige snijkant. Vóór het snijden, zouden de extra het voorverwarmen maatregelen volgens de muurdikte en het materiaal van de cilinder moeten worden getroffen. Maar voor de cilinder van P91-rangmateriaal, wegens zijn slechte thermische scherpe prestaties, kan de grote bandzaagmachine worden gebruikt om materiaal, zoals aangetoond in Figuur 3 te snijden.

  • Druk van ellebogen

  De meeste ellebogen in kopbal of pijpleiding zijn thick-walled ellebogen met grote diamter. De buigende straal is gelijk aan tweemaal de diameter van de pijpleiding. Het dringende proces wordt goedgekeurd. De buigende hoeken van grote diameter en thick-walled ellebogen zijn 90 dgree, 75 graad, 40 graad of 45 graad, 30 graad, waaronder 90 graadellebogen het meest meestal worden gebruikt.

  Wanneer het drukken van ellebogen, zijn er over het algemeen twee soorten het drukken van methodes: men is dat de spaties allen van buizen van het grote diameter de naadloze staal worden gemaakt, en de ellebogen worden gemaakt door veelvoudige compressie en uitdrijvingsmethodes. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de verwerking van thick-walled korte straalellebogen. om de ellipticiteit en het verdunnen vereisten van ellebogen te verzekeren moet de pre-misvorming die bedrag afvlakken vóór elke het drukken worden gecontroleerd. Tot slot wordt de het eindigen matrijs gebruikt om het vormen, zoals aangetoond in Fig. 5a te beëindigen zich. Andere is dat de spatie van staalplaat wordt gemaakt, die eerst in twee gebogen halfronde tegels wordt gedrukt en dan gebogen. De lasnaad van de spatie wordt gemaakt van volledig-penetratiestructuur, met voeringsringen op de rug vóór het lassen, en de steun wordt ontruimd na lassen. Er zijn geen rechte secties over beide kanten van de ellebogen. Dit soort het drukken van methode is geschikt voor de dunne ellebogen van de diktemuur.

  • Vervaardiging van grote kalibert-stukken

  De T-stukken zijn over het algemeen verdeeld in smeedstuk en uitdrijvingst-stukken (hierna verwezen naar als smeedstuk en het drukken T-stukken), lassend T-stukken en ponsen en lassent-stukken.

  Het smeedstukt-stuk is het wijdst gebruikte type, dat de kenmerken van kleine stroomweerstand heeft. De bank van smeedstukt-stuk wordt gemaakt van grote diameter naadloze buis, die door veelvoudige hete dringende processen zoals het openen, pre-misvorming, het van een flens voorzien, het eindigen en diametervermindering wordt gevormd. De structuur van T-stuk zou als gelijk diametert-stuk moeten worden ontworpen, of de diameter van takpijp is minder dat dat van hoofdpijp. wegens de beperking van matrijs, is de lengte van hoofdpijp geen meer dan 1200mm, en de hoogte van takpijp is geen meer dan 200mm.

  Het gelaste T-stuk wordt slechts gebruikt in economisersysteem dat zeer weinig stroomweerstand vereist.

  Het eind van takpijp van wordt gelast T-stuk machinaal bewerkt in zadelgroef, is de buitenoppervlakte van las opgepoetst in vlotte overgang, is de binnengatenrand van hoofdpijp opgepoetst in ronde hoek de waarvan straal of meer dan 8mm gelijk is, en de las is MT van 100% RT+100% UT+100% before and after thermische behandeling.

   

  Ponsen en lassen de T-stukken worden slechts gebruikt in opwarmersysteem met dunnere muurdikte (die geleidelijk aan in toepassing is verminderd). Ponsen en lassen de T-stukken worden gemaakt van thick-walled staalplaten. Eerst, vermindert hoger en - de helft - cirkeltegels van T-stukken uit wordt geslagen, dan worden de gaten gemaakt op hoger en lager - de halve tegels, het stempelen het van een flens voorzien worden en het eindigen gemaakt aan de pijpen van de opbrengstak van T-stukken. Tot slot vermindert hoger en - de de helfttitels worden uitgestoken, en bij twee longitudinale naden kunnen zich door smal hiaat ondergedompeld booglassen aansluiten.

  Welk T-stuk ook wordt gebruikt, moet de daadwerkelijke muurdikte van om het even welk deel van het T-stuk groter zijn dan de theoretische minimummuurdikte. De naadloze die staalpijp of de staalplaat als spatie wordt gebruikt moet de ultrasone inspectie van 100% ondergaan.

  • Vatboorgat

  Het pijpgat wordt machinaal bewerkt door de machine van de tuimelschakelaarboring of CNC multi-axis boringsmachine. Het heeft de kenmerken van hoge productieefficiency, nauwkeurige hoogtegrootte van pijpgat, en het ontworpen boringshulpmiddel kan de groef van pijpgat in één keer verwerken.

  • Installatie en lassen van pijpverbindingen

  Er zijn over het algemeen twee soorten pijpenverbindingen op de kopbalcilinder. Men is een grote diameterpijp met een diameter meer dan 101.6mm, zoals de verbinding van de het gatenpijp van de handpijp en klepzetel dichtbij einddekking en ringvormige naad. Andere is een kleine verbinding van de diameterpijp met een diameter minder dan 101.6mm, die voor het assembleren van lassen van kopbal met buispanelen zoals economiser, oververhitter en opwarmer wordt gebruikt. Er is een groot aantal kleine verbindingen van de diameterpijp met dichte die rijen op de volledige lengte van kopbalvat worden gelast. Wat zijn korte pijpverbindingen met lengte minder dan 300mm, en wat zijn de lange kromming van pijpverbindingen in een bepaalde vorm en een lengte pf 3001700mm.

   

  De verbinding van grote pijpverbinding wordt zadel-gevormd. Het argonbooglassen (met inbegrip van hand en automatisch) wordt gewoonlijk gebruikt voor onderst-plaatst, elektrodenbooglassen of het beschermde lassen van Co2 gas voor het vullen van dekking. Onder hen, is het beschermde lassen van Co2 gas met stroom uitgeboorde draad de laatste jaren een pas ontwikkelde lassentechnologie, die hoge lassenefficiency en mooie lasvorming heeft. Zijn lassenefficiency kan over tweemaal dat van handbooglassen zijn.

   

  Het aantal kleine pijpverbindingen is grootst in de kopbal, en de structuur is het meest complex. wegens verbinding met het verwarmen van oppervlakte van buispanelen, en om die de uitbreiding te absorberen door van het buispaneel te verwarmen wordt geproduceerd, worden de kleine pijpverbindingen over het algemeen gebogen in een bepaalde vorm. Daarom zal plaatsen van de kleine pijpverbindingen tijdens de installatie en het lassen zeer kritisch zijn. Ten eerste, wordt elke rij van tubulaire die verbindingen aan het eind van de kopbal worden gevestigd geassembleerd en geplaatst, dan wordt het tubulaire eind uitgerekt, en de plaatsende poreuze plaat wordt geassembleerd. Tien worden de resterende tubulaire verbindingen geassembleerd en volgens de gaten in de plaatsende poreuze plaat gelast, waarbij de hoogtegrootte van alle tubulaire verbindingen wordt verzekerd.

  De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale met beste kwaliteit en beste prijzen

  • Kopbalthermische behandeling

  De oven van de grote schaalthermische behandeling wordt gebruikt om de kopbal voor integrale thermische behandeling te leveren, die verzekert om aan de vereisten van de kopbalthermische behandeling zeer goed te voldoen.

  De test van de kopbal hydraulische druk

  De omringende luchttemperatuur wanneer het ondergaan van de hydraulische druktest is niet minder dan 5 graden, en de watertemperatuur is hoger dan het dauwpunt en de brosse overgangstemperatuur van het geteste werkstukmateriaal, maar niet hoger dan 70 graden. Het geadviseerde temperatuurf koolstofstaal is 21-40 graden, en dat van legeringsstaal is 30-50 graden. Na de hydraulische druktest, wordt het water binnen het werkstuk afgevoerd, dan is de buitenoppervlakte van het werkstuk droog door de samengeperste lucht, en dan wordt het binnenstee gedeelte van het werkstuk geblazen door de samengeperste lucht om ervoor te zorgen dat er geen die water in de kopbal wordt geaccumuleerd is.

   

  Binnennetheid van kopbal

  Als er strohoeden, ijzerschroot en ander puin in de kopbal zijn, is het zeer gemakkelijk om buisexplosie en andere sluitingsongevallen te veroorzaken wanneer de elektrische centrale loopt. Daarom moet de netheid van de kopbal strikt worden gecontroleerd. Nadat de boorgaten in de kopbal, de strohoeden en de bramen op de binnenmuur van buisgaten door de interne r-snijder van het windmalen zouden moeten worden schoongemaakt, en het puin binnen de kopbal op tijd zou moeten worden schoongemaakt. Bij het vullen en het lassen, proberen vermijden dalend sundries binnen de kopbal. Bij het vullen en het afkanten na hydraulische druk, andere buisverbindingen behandelen om ijzerspaanders te verhinderen binnen te vallen. Bij het definitieve schoonmaken alvorens de fabriek te verlaten, wordt elke pijpverbinding geïnspecteerd door draadkabel om buitenlands lichaam te verhinderen de pijpverbinding te blokkeren. _samen:persen lucht het blazen de methode gebruiken te om schoonmakenen het de puin binnen het de cilinderlichaam. De endoscoop wordt gebruikt om de binnenkant van elke pijpverbinding en kopbal te controleren om ervoor te zorgen dat de interne netheid van elke kopbal aan de vereisten kan voldoen.

   

  Technische parameters

   

  Diameter (OD) ∅76mm~∅914mm
  (Maximum) lengte 23000mm
  Temperatuur (℃) 300~1500
  Materiaal

  1. Koolstofstaal: 20G, sa-106B, sa-106C, enz.

  2. Low-alloy thermisch bestand staal: 15CrMoG, 12Cr1MoVG, sa-335P12, SA335-P22, enz.

  3. Midden-legerings thermisch bestand staal: Sa-335P91, enz.

  4. Speciaal (ultra-overkritisch) materiaal: Sa-335P122, sa-335P92, enz.

  De boilerkopballen hebben etc. de kopbal van de watermuur, oververhitterkopbal, economiserkopbal. Het handelt actie van zich zich het verzamelen, het mengen en herdistributie in boilersystemen. In structuur, omvatten zij einddekking belemmeren of de insnoering belemmert.

   

   
   
  De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale met beste kwaliteit en beste prijzen
  Bedrijfsinformatie
  De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale met beste kwaliteit en beste prijzen
  Certificaat
  De Delen Diverse Kopbal van de Koolstofstaalasme Standaardboiler voor Krachtcentrale met beste kwaliteit en beste prijzen
   
  Contacteer ons

  Addr: Road van No.1dongli, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China
  Tel.: +86 (0) 512 5866 6196
  Fax: + 86(0) 512 5877 4453
  Web: www.boilerfabrication.com

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Felix

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China