Thuis ProductenDe Voorverwarmer van de boilerlucht

De verticale Voorverwarmer van de Boilerlucht voor Thermische Elektrische centraleboilers en Industriële Boilers

De verticale Voorverwarmer van de Boilerlucht voor Thermische Elektrische centraleboilers en Industriële Boilers

  • Vertical Boiler Air Preheater For Thermal Power Plant Boilers And Industrial Boilers
  • Vertical Boiler Air Preheater For Thermal Power Plant Boilers And Industrial Boilers
  • Vertical Boiler Air Preheater For Thermal Power Plant Boilers And Industrial Boilers
 • Vertical Boiler Air Preheater For Thermal Power Plant Boilers And Industrial Boilers

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ASME, SGS, ISO9001
  Modelnummer: De Voorverwarmer van de boilerlucht

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Verpakking Details: Overzeese waardige Verpakking voor de Uitvoer
  Levertijd: 120 dagen
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Type: Tubulair Toepassing: Thermische Krachtcentrale en industriële boilers
  Materiaal: thin-walled staalbuis brandstoffen: kolen
  Garantie: twee jaar Naam van het product: Tubulaire lucht preverwarmer

  De verticale Voorverwarmer van de de Voorverwarmer Tubulaire Lucht van de Boilerlucht voor Thermische Elektrische centraleboilers en Industriële Boilers

   

   
  Algemene Inleiding
   
  De luchtvoorverwarmer is een soort materiaal dat de prestaties van de hitteuitwisseling van de boiler kan verbeteren en het energieverbruik verminderen. De functie van de luchtvoorverwarmer is het rookgas te verwarmen van de staartverwarmingspijp wordt gelost van de boiler en het over te brengen aan de lucht alvorens de boiler door de radiator in te gaan, om de lucht aan een bepaalde temperatuur voor te verwarmen die.
   
  De luchtvoorverwarmer wordt over het algemeen gebruikt voor met kolen gestookte boilers in krachtcentrale. Het kan in tubulair type en roterend type worden verdeeld. Het roterende type kan verder in het roterende type van windkap en het verwarmen oppervlakte roterend type worden verdeeld. De krachtcentrales gebruiken gewoonlijk de het verwarmen voorverwarmer van de oppervlakte roterende lucht. Over het algemeen, is de toepassing in boilers twee-compartiment, drie-compartiment en vier-compartiment, waaronder het vier-compartiment meer in het algemeen in CFB-boilers wordt gebruikt.

   

   

   

  Functies
   
  1. Verbeter en verbeter combusion
  De lucht door de luchtvoorverwarmer gaat de boiler in binnen, en versnelt de brandstofprocessen om te drogen, ontsteking en combusion, en zorgt stabiele combusion binnen bouler ervoor, en verbetert combusioneffieciency.
  2.Enforce hitteoverdracht
  wegens de verbetering en de handhaving van combusion in de boiler, evenals de verhoging van hete windtemperatuur wanneer het ingaan van de boiler, wordt de gemiddelde temperatuurbinnenkant verhoogd, ook. Dit kan de stralingshitte afdwingen die in de boiler transferrring.
  3.Reduce het boilerverlies, vermindert de uitlaatgastemperatuur en verbetert de thermische efficiency van de boiler.
  Omdat de combusionbinnenkant stabiel is, en stralingshitte het overbrengen wordt verbeterd die, kan het het verlies verminderen door chemische onvolledige combusion wordt veroorzaakt. Anderzijds, neemt de luchtvoorverwarmer het voordeel van de hitte van de gasverwarmingspijp om het uitlaatverlies verder te verminderen, dat zo de thermische efficiency verbetert. Volgens ervaring, wanneer luchttempeature binnen de luchtvoorverwarmer wordt verhoogd met 1,5 graden, kan de temperatuur van gasverwarmingspijp door 1 graad zijn verminderd. Indien geïnstalleerd, kan de luchtvoorverwarmer de lucht door 150-160 graden voorverwarmen, dan kan de temperatuur van gasverwarmingspijp verminderen door 110-120 graden, en de thermische efficiency verhogen met 7-7.5% evenals brandstof besparen door 11-12%.
  4.the de hittelucht kan het brandstofdeshydratiemiddel zijn.
  Voor laag-brandende boilers, is het o.k. om brandstof te gebruiken waarvan miosture en het asgehalte hoog is wanneer de voorverwarmde lucht beschikbaar is. Voor krachtcentraleboilers, is de hete lucht een belangrijk deshydratiemiddel voor vet machtssysteem en middel om steenkoolpoeder te vervoeren.
  De verticale Voorverwarmer van de Boilerlucht voor Thermische Elektrische centraleboilers en Industriële Boilers
   

  Classificatie
   
  Volgens de manier van hitteoverdracht, kan de luchtvoorverwarmer in twee types worden verdeeld: het type van hittegeleiding en regeneratietype. Onder het type van hittegeleiding, wordt de tubulaire luchtvoorverwarmer het meest meestal gebruikt. Met de verhoging van boilerparameters en capaciteit, stijgt de het verwarmen oppervlakte van tubulaire luchtvoorverwarmer, wat moeilijkheden aan de regeling van de staart het verwarmen oppervlakte brengt. Daarom keuren de meeste grote capaciteitseenheden een compacte, lichtgewicht roterende luchtvoorverwarmer goed. De luchtvoorverwarmer is over het algemeen verdeeld in drie types: plaattype, roterend type en tubulair type.

  De belangrijkste component van de hitteoverdracht van tubulaire luchtvoorverwarmer is thin-walled staalbuis. De tubulaire luchtvoorverwarmers zijn meestal kubiek. De staalbuizen worden geschikt verticaal en met elkaar gewankeld. Beide einden zijn gelast op de hogere en lagere buisbladen. De tubulaire luchtvoorverwarmer is uitgerust met een middenbuisblad in het buisvakje. Het rookgas gaat door de voorverwarmer boven en beneden de pijp over, terwijl de lucht horizontaal door de voorverwarmer aan volledige hitteoverdracht overgaat.
  De tubulaire luchtvoorverwarmer wordt wijd gebruikt in krachtcentraleboilers en industriële boilers wegens zijn voordelen van het goede verzegelen, de hoge efficiency van de hitteoverdracht, gemakkelijke productie en verwerking. De tekortkomingen van tubulaire luchtvoorverwarmer zijn groot volume, het gemakkelijke as stoppen van het moeilijke van de staalbuis het tevreden, schoonmaken en gemakkelijke slijtage en scheur bij rookgasinham.

  De verticale Voorverwarmer van de Boilerlucht voor Thermische Elektrische centraleboilers en Industriële Boilers

   

   

  Assistentsysteem

   

  Het roterende brandalarm van de luchtvoorverwarmer hoofdzakelijk includeds (hotspotopsporing), ontruimingsaanpassing, de controle van de frequentieomzetting, smeeroliesysteem, het alarmsysteem van het rotoreinde, roet blazend en schoonmakend systeem, etc….

  De belangrijkste problemen die de prestaties van roterende luchtvoorverwarmer zijn beïnvloeden luchtlekkage, corrosie en as het stoppen. In het ontwerp van tubulaire luchtvoorverwarmer, zouden het tarief van de luchtstroom en de grootte van de buisdoos redelijk moeten worden geselecteerd, of de raad van de trillingsisolatie langs de richting van luchtstroom moeten zou worden geïnstalleerd om holteresonantie te verhinderen. De raad van de trillingsisolatie heeft ook de functie van het elimineren van lawaai. De luchtlekkage van roterende luchtvoorverwarmer is een belangrijk probleem. De maatregelen zouden in desgin, productie, installatie en verrichting moeten worden getroffen om redelijk het verzegelen hiaat te houden tussen dynamische en statische componenten in thermische staat. Wanneer het branden van hoge zwavelbrandstof, zowel is de tubulaire als roterende voorverwarmer naar voren gebogen aan corrosie en as het stoppen. De preventieve maatregelen omvatten: het installeren van verwarmer of hete luchtrecyclage bij de luchtinham; het gebruiken van lage zuurstofverbranding of het mengen van verbrandingsadditieven om de productie van SO2 gas in rookgas te verminderen; blazende as regelmatig om de het verwarmen oppervlakte schoon te houden; het gebruiken van corrosiebestendige materialen op de het verwarmen oppervlakte, enz.


   
   
  Parameter


  Lay-outpunt
  Horizontale lay-out Verticaal schema
  Buisregeling

  gewankelde regeling/
  in-line regeling

  gewankelde regeling/
  in-line regeling

  Het verzegelen van pijp en plaat

  Inpakkend hittebestendig materiaal
  lassen

  lassen
  Anti-draagt

  a, wanneer het gas externe buis schuurt, instemmend rook met buizen heeft beschermende tegel
  B, wanneer de gasschuurbeurten binnen buis, de pijpen van het slijtageomhulsel in gasinham worden geïnstalleerd.

   
  De de voorverwarmerproducten van de emaillucht zijn geclassificeerd zoals volgend door toepassing
   
  1.Enamel warmtewisselaar voor de projecten dat van de denitrationvernieuwing wordt ontworpen
  2.Enamel vloeibaar gemaakte warmtewisselaar voor het doorgeven - bedboiler en verpulverde steenkoolboilershitte
  ruilmiddeldelen voor huisvuilverbrandingsovens en biomassaboilers
  3.Heat ruilmiddeldelen voor roosterovens, zoals kettingsrooster furnaces4. Warmtewisselaardelen voor gas-van brandstof voorzien boilers, zoals kerosineboilers, cokesovens, enz.

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China