Thuis Productende Buis van de boilervin

Koolstofstaal/Roestvrij staal van de de Buis Spiraalvormige Vin van de Boilervin de BuisWarmtewisselaar

Koolstofstaal/Roestvrij staal van de de Buis Spiraalvormige Vin van de Boilervin de BuisWarmtewisselaar

  • Carbon Steel/Stainless Steel Boiler Fin Tube Spiral Fin Tube Heat Exchanger
  • Carbon Steel/Stainless Steel Boiler Fin Tube Spiral Fin Tube Heat Exchanger
  • Carbon Steel/Stainless Steel Boiler Fin Tube Spiral Fin Tube Heat Exchanger
  • Carbon Steel/Stainless Steel Boiler Fin Tube Spiral Fin Tube Heat Exchanger
 • Carbon Steel/Stainless Steel Boiler Fin Tube Spiral Fin Tube Heat Exchanger

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ISO9001 , SGS , TUV , ASME , EN
  Modelnummer: de Buis van de boilervin

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: 10000-80000USD
  Verpakking Details: Overzeese waardige Verpakking voor de Uitvoer
  Levertijd: 30 DAGEN
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: Koolstofstaal, Roestvrij staal Naam: De Buis van de Warmtewisselaarvin
  Toepassing: Verwarmerdelen, Warmtewisselaar Haven: Shanghai

  Koolstofstaal/Roestvrij staal van de de Buis Spiraalvormige Vin van de Boilervin de BuisWarmtewisselaar

   

   

  Algemene inleiding

  De spiraalvormige finned buizen worden wijd gebruikt in hitteterugwinning van boilereconomiser, luchtvoorverwarmer, en de boiler van de afvalhitte, evenals het materiaal van de hitteuitwisseling op de chemische industrie, drukvat en andere gebieden. De capaciteit eenheden in boilers worden gebruikt is ook van klein tot groot gestegen, en hun toepassingen die stijgen dag aan dag. Momenteel, kunnen vele professionele fabrikanten in China het lassen van de hoge frequentieweerstand, solderende spiraalvormige finned buizen veroorzaken, en het productiemateriaal en de technologie van finned buizen zijn ontwikkeld, ontworpen en van invoer, spijsvertering en absorptie aan zelfontplooiing vervaardigd. De kwaliteit heeft de vereisten van geavanceerde buitenlandse normen bereikt.

   

  Voordelen om finned buizen te gebruiken:

  1. het gebied van de hitteoverdracht wordt verhoogd in de efficiënte ruimte om het effect van de hitteoverdracht te verbeteren.

  2. Verminder de inbezitnemingsruimte van de oppervlakte van de hitteoverdracht en verminder zijn volume, vooral voor snel-laadt boilers.

  3. Druk de materiaalkosten en verbeter de veiligheid van materiaal.

  4. wegens de daling van daling van de water de zijdruk, worden de verrichtingskosten gedrukt.

  5. De stijfheid van finned buizen wordt verhoogd, en de seismische weerstand van de buis is beter.

  Koolstofstaal/Roestvrij staal van de de Buis Spiraalvormige Vin van de Boilervin de BuisWarmtewisselaar

   

  Productiemethode

  De spiraalvormige finned buizen kunnen door diverse manieren worden vervaardigd. Momenteel, zijn er verscheidene hoofddie productiemethodes voor finned buizen in warmtewisselaars zoals boilers en drukvaten worden gebruikt.

   

  Hoge frequentieweerstand die spiraalvormige finned buis lassen

  De hoge frequentieweerstand die spiraalvormige finned buis lassen is vriendelijk van hoge die frequentiestroom in de gelaste delen wordt ingevoerd. Door de weerstandshitte te gebruiken door de stroom door de contactoppervlakte wordt geproduceerd van de gelaste verbindingen en de aangrenzende gebieden, kan de gelaste contactoppervlakte de plastic staat bereiken van het smelten of semi-smelt, dan wordt de aangewezen druk toegepast op de gelaste contactoppervlakte, om het lassenwerk van finned buizen te voltooien die.

   

  Gesoldeerde spiraalvormige finned buis

  Het solderen van spiraalvormige finned buis is een soort metaalvuller met een smeltpunt lager dan dat van het gelaste deel, en dan verwarmend de het solderen temperatuur. Wanneer het gelaste deel niet smelt, maakt het soldeersel die goed en soldeert, en vormt de solderende verbinding afhankelijk van uitbreiding en verspreiding van het contactpunt van het gelaste deel nat, waarbij smelten het lassen van de spiraalvormige finned buis wordt voltooid.

   

  Integrale spiraalvormige finned buis

   

  De integrale spiraalvormige finned buis wordt gevormd door uitdrijving en band van thick-walled buis (staafbuis) op de voorwaarde van het middelgrote frequentie ononderbroken verwarmen. Het is genoemd geworden recentste methode om finned buis in binnenlandse markt te vervaardigen. Het wordt ontwikkeld door een binnenlandse onderneming en de onderzochte en ontwikkelde integrale finned buis evenals het zelf-vervaardigde integrale finned materiaal van buismanufacturine zijn toegepast voor octrooien.

  Koolstofstaal/Roestvrij staal van de de Buis Spiraalvormige Vin van de Boilervin de BuisWarmtewisselaar

  De index van de prestatiesevaluatie

  Er zijn drie belangrijke hierboven vermelde productiemethodes van spiraalvormige finned buis. Voor het gemak van analyse en vergelijking, beweeg finned buis is verdeeld in gelaste finned buis (hoge frequentielassen, het solderen) en integrale spirl finned buis om te vergelijken spiraalsgewijs.

   

  Lassentarief

  Ook genoemd geworden fusietarief

  Het Welingstarief is een beoordelingsindex van de breedte van de vinlas en totale lengte. JB/T 6512-92 „Technische voorwaarden voor de weerstand die van de productie hoge frequentie spiraalvormige finned buis van boilers last bepaalt dat het tarief van de lasfusie in de richting van staalbandbreedte niet minder dan 80% is. Hoewel de lengterichting niet wordt vermeld, kan men begrijpen dat niet minder dan 80% van de totale lengte van de vin gekwalificeerd is.

   

  De lokale unfused lengte van de las zal niet groter dan de diameter van de buis en niet meer dan 50mm zijn, en het aantal unfused plaatsen zal geen 2 per meter overschrijden, anders zal het reparatielassen worden uitgevoerd.

   

  Hoge frequentieweerstand die van HG/T 3181-1989 de de „spiraalvormige finned buis“ last bepaalt dat de totale lengte van de daadwerkelijke las niet minder dan 90% van de totale vinlengte is, en de gemiddelde breedte van de las is niet minder dan 80% van de vinbreedte.

  Het daadwerkelijke lassentarief van hoge frequentieweerstand die spiraalvormige finned buis last kan 90-95% bereiken. Het lassentarief van gesoldeerde spiraalvormige finned buis is lichtjes hoger dan dat van het lassen van de hoge frequentieweerstand, maar het lassentarief is niet gemakkelijk te controleren.

   

  Wordt de Intergral spiraalvormige finned buis, zoals zijn naam impliceert, geproduceerd van de buis. Er is geen lassenprobleem van de vin, en geen inspectie van het lassentarief is nodig.

   

  Treksterkte van las

  JB/T 6512-92 bepaalt dat de treksterkte van gelaste speciments niet lager zal zijn dan 196MPa.HG/T 3181-92 dit niet regelt.

   

  De hoge frequentieweerstand die spiraalvormige finned buis last, heeft de lastreksterkte van de fabrikanten 200MPa, of zelfs 300MPa bereikt. De lastreksterkte van gesoldeerde spiraalvormige finned buizen kan aan dit vereiste fundamenteel voldoen.

  De integrale spiraalvormige finned buizen worden uitgedreven en van staafbuizen gerold, zodat is er n-probleem van de lastreksterkte. De sterkte van de verbindingen tussen vinnen en buizen is gelijk aan de zelfs lichtjes hogere treksterkte van de overeenkomstige buizen.

   

  Postlasthermische behandeling

  De lashitte beïnvloede streek van hoge frequentieweerstand die spiraalvormige finned buis last is zeer laag. De buitenlandse norm bepaalt dat de hitte beïnvloede streek minder dan 0.8mm is. De daadwerkelijke gemeten hitte beïnvloede streek van sommige binnenlandse fabrikanten is minder dan 0.5mm. Daarom specificeren sommige normen niet of de spiraalvormige finned buizen na lassen voor het lassen van de hoge frequentieweerstand thermisch behandeld zijn. Norm 6512-92 van JB/T bepaalt dat de thermische behandeling van de spanningshulp na lassen van finned buizen zou moeten worden uitgevoerd van legeringsstaal dat worden gemaakt.

   

  Het productieproces van integrale spiraalvormige finned buis is eigenlijk het re-uitdrijving en het rollen proces van de originele thick-walled staafbuis bij op hoge temperatuur. Na uitdrijving en het rollen bij op hoge temperatuur, is er geen behoefte aan de thermische behandeling van de spanningshulp bij allen.

   

  Het Effect van de hitteoverdracht

  De efficiency van de hitteoverdracht van hoge frequentieweerstand lassen en het solderen spiraalvormige finned buis is minstens 4 keer hoger dan naakte buis. Het effect van de hitteoverdracht van open-tand finned buis is beter dan dat van de intacte vinbuis. Nochtans, zou men moeten opmerken dat het lastarief tussen vin en buis geen 100% is, en de standaardbepaling is slechts meer dan 80%. Thermische weerstand er bestaat in het unfused deel, dat de hitteoverdracht zal beïnvloeden.

   

  100% contacteer tussen de vinnen van integrale spiraalvormige finned buis en de belangrijkste buis, samen met de kleine r-overgang tussen de wortel van de vin en de belangrijkste buis, verbetert dit niet alleen de stijfheid en drukcapaciteit vinnen, maar ook vergemakkelijkt de hitteoverdracht. Het effect van de hitteoverdracht is bij laatste 5-6 keer hoger dan dat van naakte buis, die duidelijk beter is dan dat van hoge frequentieweerstand lassen en het solderen spiraalvormige finned buizen.

  Koolstofstaal/Roestvrij staal van de de Buis Spiraalvormige Vin van de Boilervin de BuisWarmtewisselaar

  Levensduur

  Het lassen van de hoge frequentieweerstand van spiraalvormige finned buis moet druk toepassen terwijl het smelten bij het contact van twee metaaloppervlakten. Het lassentarief is beter. De corrosieweerstand van gelast metaal is meer dan tweemaal dat van het solderen, en de levensduur van de finned buizen kan zeer worden verbeterd. Nochtans, wegens ongepast lassen, het gebruik is op lange termijn naar voren gebogen om het barsten te lassen, die de vinnen en de buizen losgemaakt maakt, waarbij hun efficiency van de hitteoverdracht wordt beïnvloed, zodat moeten finned buizen worden vervangen.

   

  De integrale spiraalvormige finned buizen hebben niet het probleem om vinnen te lassen, zodat is er geen behoefte om zich over corrosie en het barsten van vinnen ongerust te maken, zodat zal de efficiency van de hitteoverdracht niet verminderd worden. Voorts omdat de oppervlaktehardheid van integrale spiraalvormige finned buisverhogingen, de slijtageweerstand van de finned buis wordt verhoogd, en de kenmerken van de wortelstructuur van de vinnen voor hitteoverdracht geschikt zijn, is de levensduur van integrale spiraalvormige finned buizen gelijk aan dat van de grondstof van finned buizen, minstens 2-3 keer van dat van hoge frequentieweerstand lassen en het solderen spiraalvormige finned buizen.

   

  Economische efficiency

  De solderende spiraalvormige finned buizen vereisen een derde soort materieel-soldeert vullermetaal. Wanneer het solderen, moeten de vinnen het koude winden, bespuitend soldeersel, het sinteren en andere belangrijke processen ondergaan, zodat zijn de productiekosten hoog. De hoge frequentieweerstand die spiraalvormige finned buizen last vergt geen derde materiaal. De vin wordt gevormd door éénmalig lassen, zodat zijn de kosten vrij laag. Het windende eind en het beëindigingseind van hoge frequentieweerstand lassen en het solderen spiraalvormige finned buizen, zouden door handlassenmethode, toen goed voor lassenproductie moeten worden bevestigd.

   

  De integrale sprial finned buizen worden gemaakt van thick-walled buizen door uitdrijving en het rollen zonder de behoefte van een tweede materiaal. Het elimineert het winden en het lassen van het lassenvinnen van de hoge frequentieweerstand, en hoge productieefficiency en lage kosten. Bovendien omdat de vinwortel van integrale spiraalvormige finned buis een kleine vlotte overgang van R is, is het geschikt voor hitteoverdracht.

  Koolstofstaal/Roestvrij staal van de de Buis Spiraalvormige Vin van de Boilervin de BuisWarmtewisselaar

   

  Technische voordelen

  Momenteel, beweeg finned staalbuizen meestal winden, hoge frequentielassen en het solderen spiraalvormige finned staalbuizen spiraalsgewijs. De intergal spiraalvormige finned staalbuizen zijn t-vernieuwingsproduct van de bovengenoemde drie types van spiraalvormige finned staalbuizen wegens zijn lange levensduur geworden, de stabiele prestaties van de hitteoverdracht en duidelijk elk besparingseffect. Hun voordelen worden getoond in de volgende aspecten:

  1. Lange levensduur, meer dan 3 keer zolang dat van het winden van gelaste finned staalbuizen.

  2. Het boogknipsel van vinwortel en buis en de vlotte oppervlakte van vinnen elimineren volledig het fenomeen van asaccumulatie, as die en van andere vormen van vinbuizen toe te schrijven stopt slakken vormt aan het ongelijke vouwen van vinwortel.

  3. Het hete rollen de technologie wordt vervolgd om de dichtheid, de opbrengststerkte, de treksterkte en slijtageweerstand van metaalstructuur te verbeteren.

  4. Omdat de vin en de buis in spiraalvormige band integraal en verdeelt zijn, is de capaciteit van het druklager integrale spiraalvormige finned buizen meer dan 3 keer van dat van naadloze staalbuis met dezelfde dikte en de binnendiameter die.

  5. Slijtageweerstand, die het probleem van ernstige slijtage van convectie het verwarmen oppervlakte van met kolen gestookte boiler toe te schrijven aan hoge windsnelheid en hoge asconcentratie oplost (vooral vloeibaar gemaakt doorgeven - bedboilers).

  6. Integrale elimineert de vin-buis structuur volledig de contact thermische weerstand geen die andere de vin-buis structuur kan overwinnen. Bovendien is de longitudinale sectie van vin trapezoïdale structuur, zodat is de efficiency van de hitteoverdracht zoveel mogelijk beter.

  7. De uitgebreide uitwisseling van de oppervlaktehitte van integrale spiraalvormige vin wordt goedgekeurd. Onder dezelfde arbeidsvoorwaarden, is de coëfficiënt van de hitteoverdracht van buisbundel 3.5-5.5 keer van dat van naadloze staalbuis met dezelfde dikte en de binnendiameter, en tweemaal van dat van de gelaste spiraalvormige buis van het vinstaal met dezelfde specificatie.

  8. De vinnen en de buizen zijn integrale structuur, zodat kunnen zij in milieu op hoge temperatuur worden gebruikt en ruw. Er zal geen die instabiliteit van de prestaties van de hitteoverdracht door van vinnen in andere vormen van finned staalbuizen ontspanning en af te werpen worden veroorzaakt zijn.

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China