Thuis ProductenBoilereconomiser

BoilerWarmtewisselaar met Verdraaide Buis voor de Milieubescherming van de Hitteuitwisseling

BoilerWarmtewisselaar met Verdraaide Buis voor de Milieubescherming van de Hitteuitwisseling

  • Boiler Heat Exchanger With Twisted Tube For Heat exchange Environmental Protection
  • Boiler Heat Exchanger With Twisted Tube For Heat exchange Environmental Protection
  • Boiler Heat Exchanger With Twisted Tube For Heat exchange Environmental Protection
  • Boiler Heat Exchanger With Twisted Tube For Heat exchange Environmental Protection
 • Boiler Heat Exchanger With Twisted Tube For Heat exchange Environmental Protection

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Zhangjiagangstad
  Merknaam: HD BOILER
  Certificering: ISO9001 , ASME , TUV,EN3834
  Modelnummer: HD boilereconomiser

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1Set/Reeksen van 10tons
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: De Verpakking van het ijzerkader
  Levertijd: 50days
  Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
  Levering vermogen: 550 Ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: Koolstofstaal Gebruik: Thermische Installatie
  Type: Natuurlijke Omloop Structuur: Warmtewisselaar
  Output: Warm water/Stoom Brandstof: Steenkool/Gas/Biomassa

  BoilerWarmtewisselaar met Verdraaide Buis voor de Milieubescherming van de Hitteuitwisseling

   

   

  Productomschrijving

   

  ·De Uitwisselingshergebruik uitgeput rookgas van de boilerhitte om het voedingswater voor te verwarmen die de boiler ingaan.

  ·Hoofdzakelijk verbetert een mini-hitteruilmiddel, economisers boilerprestaties terwijl het verhogen van brandstofefficiency.

  ·Door voedingswatertemperatuur door gevangen rookgas snel te verhogen, verstrekken de economisers ook een significante verbetering van stoomgeneratie en reactietijd.

   

  Het werk Principes

   

  De boilereconomiser is vriendelijk van warmtewisselaar om het voerwater te verwarmen die de rookgashitte gebruiken. Het rookgas die uit de buisbuitenkant is komen boven en beneden dwarsstroom schrobbend de buisbundel, die de hitte overgaan tot de buismuur. Het water stroomt van volledig, en absorts de hitte van de buismuur, en zijn temperatuur wordt hoog. Deze manier niet alleen kan hitteoverdracht tegen de stroom in metaalconsumptie bewaren, maar ook is goed voor water/stoom om te stromen en uit te putten evenals dalende corrusion. Één meer, deze manier werkt goed voor stof het schoonmaken.

   

  Functie

   

  (1) de economiser is een systeem van de stoomgeneratie zoals zoals een boiler. wanneer de uitlaatgaslossing van de motorcilinder door de uitlaatklep het naar de boiler voor produceert stoom door van water te verwarmen gaat.

   

  (2) na die gas gaat het door de economiser de resterende uitlaatgastemperatuur het water in economiser wordt verwarmd. het helpt om stoom te produceren, en het verbetert de efficiency en bewaart het brandstofverbruik

   

  (3) een economiser gebruikt de afvalhitte van de boileruitlaat, die anders aan atmosfeer (in de meeste gevallen) voorverwarmt het voerwater in de boiler zou verloren worden. Dit verbetert de boilerefficiency en drukt brandstofkosten.

   

  Verscheidenheid

   

  De Economiser van de nutsboiler

  1 HDB produceert economisers voor nutsboilers, wat boilers omvat door steenkool, hout, olie, of andere vaste brandstoffen van brandstof worden voorzien elektriciteit van de de hoge drukstoom die van de boiler te veroorzaken.
  2 Deze economisers worden gewoonlijk gevestigd in de achterpas van de boiler en met de buizen die horizontaal lopen georiënteerd. Het boilervoedingswater neemt de economiserkringen door in de tegenovergestelde richting van de gasstroom (genoemd tegenstroming).
  3 De naakte buizen worden typisch gebruikt om as, maar één of andere boileroem's ontwerp te minimaliseren die hun economisers met finned buizen, of spiraal of finned te snakken bevuilen.
  4 HDB kan economiserelementen met of finned naakt, spiraal veroorzaken, of finned snakken buizen, en als u verkiest, herontwerpt uw eenheid aan één van de andere buis-types. HDB kan vervangingskopballen voor alle economisers van de nutsboiler ook vervaardigen.

   

  De Economiser van de pakketboiler

  1 HDB heeft unieke productiemogelijkheden dat de Optimus-ingenieurs volledig voordeel van wanneer het ontwerpen van de economisers en de oververhitters van de zwavelzuurinstallatie nemen.
  2 Vaak laat dit de Optimus-eenheden toe om voor de hogere efficiency van de hitteoverdracht worden gevormd die in een minder zware oppervlakteeis en, bijgevolg, een goedkoper product resulteert.
  3 HDB gebruikt zijn mogelijkheden ter plaatse aan vin en buigt de buizen, machine en vervaardigt de kopballen, boort tubesheets, besnoeiing en prep alle omhulselmaterialen, en voert alle van het drukdeel en omhulsel lassen uit.
  4 Dit geeft HDB meer controle van de het productieopeenvolging en programma dat ons heeft helpen een opmerkelijk verslag van leveringsprestaties op tijd bereiken.

   

  HRSG-Economiser

  1 De economisers voor HRSG-modules worden de van vandaag gevormd met fintubes die verticaal hangen. HDB heeft economiserrollen voor vrijwel alle HRSG-OEM bedrijven vervaardigd en de unieke eigenschappen van elk begrepen.
  2 In veel gevallen, wensen de nut hun economisers van duidelijk koolstofstaal aan een legeringsmateriaal te bevorderen helpen stroom tegen versnelde zich corrosie (FAC) binnen de kopballen en de buiskrommingen verzetten.
  3 HDB is een one-stop winkel voor economiservervaardiging omdat prep wij alle materialen en voert alle van de drukdeel en gehechtheid lassen, van het finning van fintubes, het vervaardigen van de kopballen, en het assembleren van de rolbundel uit.

   

  Voordelen

  • Brandstofbesparing: Nadat het brandstofgas op hoge temperatuur die door brandstofverbranding naar het de de de muurbuizenstelsel, oververhitter, en opwarmer van het boilerwater wordt vrijgegeven overbrengt, is de temperatuur uiterst hoog, maakt de economiser tot het ideaal voor het verhinderen van hitteverlies. De economiser bij de verwarmingspijp van de boiler wordt gevestigd vermindert de rookgastemperatuur, en maximaliseert de hitteterugwinning aan de lagere kosten die van de klantenbrandstof.
  • Verbetering van de trommelarbeidsvoorwaarden van de boilerstoom: Wanneer het ingaan van de stoomtrommel, wordt de temperatuur van het voerwater verhoogd nadat het gebruikend de economiser is verwarmd. De thermische die spanning door het temperatuurverschil wordt veroorzaakt tussen wordt de muur van de stoomtrommel en het voerwater verminderd, zo krimpt verminderen en zwelt van de stoomtrommel, en breidt de levensduur uit.
  • Kostenvermindering van met kolen gestookte boilers: Het water wordt verwarmd in de boilereconomiser gemaakt gebruikend lage temperatuurmateriaal. Dit maakt tot de economiser een minder dure vervanging voor de muurbuizenstelsel op hoge temperatuur van het boilerwater, en drukt algemene boiler productiekosten.

  Parameters

  Naam Economiser
  specificaties van finned buis eenheid (mm)
  Naakte pijp (od) 25-165
  naakte pijp (dik) 2-8
  finned thicks 0.6-3.0
  finned hoogte 5-30
  finned hoogte van de buisdraad 5-30
  finned buislengte ≤12000

  *Note: HD de BOILER kan maat speciaal type van economiser volgens de eis van de klant.

   

  Test

   

  1 Het recentste type van de buigende machine van ‚U wordt‘ gebruikt voor precisie het koude buigen van buizen.
  2 Het buigen wordt gedaan voor al soort warmtewisselaar, condensator, economiser, boilerbuizen in Naadloos Roestvrij staal evenals gelast.
  3 Volgend op ‚U‘ de buigende buizen zijn hydro getest & verlichtte de spanning indien gevraagd om.
  4 Ook worden de prototypestukken voorbereid op het bepalen van diktevermindering op het krommingsgedeelte.
  5 Kleurstof het doordringende wordt testen op het krommingsgedeelte gedaan ro ontdekt barsten, gebreken of om het even welk type van tekort.
  6 De speciale verpakking wordt verstrekt om eender welke schade tijdens doorgang te verhinderen.
   

  BoilerWarmtewisselaar met Verdraaide Buis voor de Milieubescherming van de Hitteuitwisseling

  Interne warmtewisselaars

   

  1.Subcooling kan ook worden geproduceerd door het gas te oververhitten verlatend de evaporator en de rubriek aan de gascompressor.

  2.These de systemen trekken omhoog hitte van de vloeibare lijn maar hitte terug de zuiging van gascompressoren.

  3.This is een zeer gemeenschappelijke oplossing om te verzekeren dat het gas de compressor bereikt en de vloeistof de klep bereikt.

  4.It staat ook maximumdiewarmtewisselaargebruik zoals minimaliseert het gedeelte warmtewisselaars worden gebruikt om de temperatuur van de vloeistof te veranderen, en maximizeds het volume toe waarin het koelmiddel zijn fase verandert.

   

   


   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Yolanda

  Tel.: +8615851633162

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China