Thuis

Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

De Boilerco. van Huadong, Ltd is een high-tech onderneming gespecialiseerd in de productie van boilers. Gevestigd in vroege 1985s, heeft twee productiebasissen, behandelt dit bedrijf 400,000㎡ met vaste activa's die USD 110.000.000 bedragen. Er zijn 1100 werknemers met inbegrip van 150 technici en 600 gecodeerde lassers. Huadong houdt de productievergunningen voor Ranga boilers en Ranga1&a2 drukvaten door Chinees Algemeen Beleid van Kwaliteitssupervisie, Inspectie en Quarantaine die worden uitgegeven; ook die houdt het de zegels van „S“ en van „U“ „NB“ door de Amerikaanse Maatschappij van Mechanische Ingenieurs worden uitgegeven; ondertussen, heeft dit Bedrijf de certificatie van ISO9001, SO3834, EN12952-Kwaliteitsbeheersysteem overgegaan.

 

„Hua-de Dong“ boilers omvatten Nutsboiler, HRSG-Boiler, met kolen gestookt, olie (in brand gestoken, steenkool-water-modder-in brand gestoken en huisvuil-in brand gestoken gas) - stoom/warm waterboilers, de organische boilers van de hittedrager, enz., en Boilervervangstukken (Economiser, Finned buis, Kopbal, Stoomtrommel, Oververhitter, het paneel van de Watermuur, Luchtvoorverwarmer, Cycloonseparator, enz., die wijd in machtsgeneratie worden gebruikt, hitte, chemische techniek, textiel, voedsel, document, wegenbouw, plastic, rubber en houten werkende toeleveringsindustrieën. De boilers van „HD“ zijn geëerd als „Beroemde Productie in Jiangsu-Provincie“, „het High-tech Product van Jiangsu“ en „Jiangsu-Energie - besparingsproduct“. Het merk van „HD“ is een „Beroemd Merk in Jiangsu-Provincie“. Wij zijn een gekwalificeerde leverancier voor de hoogste drie boilerfabrikanten in China (de Boilerco. van Harbin, Ltd, Co. van de de Boilergroep van de Donghoektand, Ltd, Shanghai Boiler Works Ltd.,). Tot dusver, Hua-hebben de Dongboilers 10000 klanten gediend, die verkopen goed overal China en uitgevoerd naar de V.S., Australië, Rusland, Kazachstan, India, Indonesië, Zuid-Afrika, Brazilië, en Zuidoost-Azië.

 

Wij streven ernaar om „Veilig, Efficiënt, Energie - besparing en Milieuvriendelijke“ boilers te vervaardigen, nieuw-typeproducten in uitstekende kwaliteit oprecht te verstrekken, gebruikers te dienen aan hun tevredenheid, en een hoogste leverancier van boilers in China te zijn.

 

Verklaring

 

Co. van de Dongboiler van Zhangjiaganghua, Ltd heeft geen dochterondernemingen. 

 

Verpakking & het Verschepen

China Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bedrijfzaken

China Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Onze producten zijn wild overzee gebruikt in elektrische centrales en grote internationale bedrijven.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : HDB

Aantal werknemers : 1000~1100

Jaarlijkse omzet : 100,000,000-120,000,000

Opgericht Jaar : 1985

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

China Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Co. van de Dongboiler van Zhangjiaganghua, Ltd.is in Suzhou, Jiangsu-Provincie wordt gevestigd die. Gevestigd in 1985, is het een belangrijke boilerfabrikant van industriële boilers en elektrische centraleboilers (tot de eenheid van 600MW en 1,000MW-).

Wij verhogen onophoudelijk de rang en de kwaliteit van het product, en verlenen de betrouwbare dienst voor klanten.

China Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Wij brengen aan onze klant integreerden de diensten met inbegrip van boilerontwerp, vervaardiging, installatie, behoud en vervanging van boilerdelen (met inbegrip van membraanmuur, trommel, kopbal, oververhitter, economiser, evaporator, gen bank, h-Vin economiser, spiraalvormige vinbuis, luchtvoorverwarmer, verwarmingspijp, warmtewisselaar enz.). HDB heeft binnenlandse en internationale certificatie, zoals vergunningen klasse-A voor ontwerp en vervaardigingsboiler, Certificaata1/a2 vergunningen voor drukvat zegel, van ASME de ‚S‘, ‚U‘, ‚NB‘, ISO 9001, ISO3834, EN12952 enz. Wij vervaardigen boilers onder GB, ASME, EN, IBR en andere internationale codes.

 

China Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Onze filosofie is ‚productkwaliteit is ons leven, is de klantentevredenheid ons doel‘.

Ontwerp en Productiecapaciteit:

. Ontwerp en vervaardigings industriële boiler, de boiler van de afvalhitte, en boiler voor elektrische centrale;
. Geschikt om boilerherontwerp te doen van het verwarmen van oppervlakte voor elektrische centraleboilers;
. Twee automatische rolproductielijnen, het hete buigen aan minimum buigende straal 0.6D;
. Horizontale en verticale paneel buigende machines, de ondergedompelde auto-last geschikt machines van het boogpaneel, om de panelen van de watermuur maximaal te vervaardigen voor voor elektrische centraleboilers (600MW of 1000MW);
. De trommel van de opbrengsboiler of drukvat, maximumdikte tot 150mm;
. Vervaardig cycloonseparators in CFB-boiler, en vervaardig verschillende materialen van kopbal overeenkomstig Chinese norm (GB), ASME, of ENGELSE codes;
. 10 de verschillende soorten thermische behandelingsmateriaal, kunnen het normaliseren, het aanmaken en roestvrij staal stevige oplossing doen.

bedrijfsdiensten

China Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

HDB biedt snelle reactie, professionele producten, en de globale dienst aan onze klanten aan. Onze ervaren verkoopteam en ingenieurs wacht op uw onderzoek en klaar om de oprechte dienst te verlenen. Wij heten cordially binnenlandse en overzee vrienden welkom om onze bedrijf en productiebasissen te bezoeken, en verheugen ons op het opbouwen van behulpzame verhouding op lange termijn, wederzijdse met u.

 

FAQ

1. Waarom kies ons?

Wij zijn boiler en van boilerdelen (boilertrommel, boiler waterwall paneel, boilereconomiser, boilerkopbal, de separator van de boilercycloon, de pijp van de boilerverwarmingspijp, de voorverwarmer van de boilerlucht, boilerpijp, boilerbuis) vervaardiging en wij zijn één van de beste leveranciers in China.

Wij verzekeren tijd, hoogte - kwaliteit, en de beste naverkoopdienst voor u lever.

2. Hoe te opdracht te geven tot?
Het welkom komt aan onze fabriek om en bespreking de technische details te inspecteren.

 

Bedrijfteam

China Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 Co. van de Dongboiler van Zhangjiaganghua, Ltd hoewel dertig jaar ontwikkelings, Ononderbroken praktijk en accumulatie, wij een hartstocht, een capaciteit, een ervaring en een innovatieve geest van het team hebben. Het bedrijf stelt momenteel werknemer meer dan 600 tewerk.

pl13475892-remark.jpg (720×458)

De boilerproducten heeft tot dusver 1 buitenlandse handels commercieel team, 1 team van de materialenverwerving, 1 ontwerp technisch team, 1 team van de productiekwaliteit, 1 team van de naverkoopdienst gevormd. 70% de universiteitsgraad, 30%-de vrijgezelgraad, onze technologie van het productieproces en ervaring in de integratie van het boilerproduct, om de perfecte oplossing aan de klant, Hua-Dongboiler (HDB) verzekeren te verstrekken zijn uw beste keus, verheugen wij ons op samenwerking met u.

CONTACT

Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China