De Boilerco. van Zhangjiaganghuadong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Van goede kwaliteit HRSG-de Stoomgenerator van de Hitteterugwinning voor verkoop
Van goede kwaliteit HRSG-de Stoomgenerator van de Hitteterugwinning voor verkoop
Een Com van primeiracooperação Huadong-Boilerco., Ltd é Muito agradável, e-próximacooperação van estamosansiosos PELA.

—— — — REGIS C. Pinheiro Marques

De marketing is verbazend, is de uitvoerende macht uitstekend!

—— — — Vipin Bhardwaj

Snelle reactie, vlotte coopertion.

—— — — Ghaleb Jaber

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd. Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : HDB
Aantal werknemers : 1000~1100
Jaarlijkse omzet : 100,000,000-120,000,000
Opgericht Jaar : 1985
Export pct : 80% - 90%

De Boilerco. van Huadong, Ltd is een high-tech onderneming gespecialiseerd in de productie van boilers. Gevestigd in vroege 1985s, heeft twee productiebasissen, behandelt dit bedrijf 400,000㎡ met vaste activa's die USD 110.000.000 bedragen. Er zijn 1100 werknemers met inbegrip van 150 technici en 600 gecodeerde lassers. Huadong houdt de productievergunningen voor Ranga boilers en Ranga1&a2 drukvaten door Chinees Algemeen Beleid van Kwaliteitssupervisie, Inspectie en Quarantaine die worden uitgegeven; ook die houdt het de zegels van „S“ en van „U“ „NB“ door de Amerikaanse Maatschappij van Mechanische Ingenieurs worden uitgegeven; ondertussen, heeft dit Bedrijf de certificatie van ISO9001, SO3834, EN12952-Kwaliteitsbeheersysteem overgegaan.

 

„Hua-de Dong“ boilers omvatten Nutsboiler, HRSG-Boiler, met kolen gestookt, olie (in brand gestoken, steenkool-water-modder-in brand gestoken en huisvuil-in brand gestoken gas) - stoom/warm waterboilers, de organische boilers van de hittedrager, enz., en Boilervervangstukken (Economiser, Finned buis, Kopbal, Stoomtrommel, Oververhitter, het paneel van de Watermuur, Luchtvoorverwarmer, Cycloonseparator, enz., die wijd in machtsgeneratie worden gebruikt, hitte, chemische techniek, textiel, voedsel, document, wegenbouw, plastic, rubber en houten werkende toeleveringsindustrieën. De boilers van „HD“ zijn geëerd als „Beroemde Productie in Jiangsu-Provincie“, „het High-tech Product van Jiangsu“ en „Jiangsu-Energie - besparingsproduct“. Het merk van „HD“ is een „Beroemd Merk in Jiangsu-Provincie“. Wij zijn een gekwalificeerde leverancier voor de hoogste drie boilerfabrikanten in China (de Boilerco. van Harbin, Ltd, Co. van de de Boilergroep van de Donghoektand, Ltd, Shanghai Boiler Works Ltd.,). Tot dusver, Hua-hebben de Dongboilers 10000 klanten gediend, die verkopen goed overal China en uitgevoerd naar de V.S., Australië, Rusland, Kazachstan, India, Indonesië, Zuid-Afrika, Brazilië, en Zuidoost-Azië.

 

Wij streven ernaar om „Veilig, Efficiënt, Energie - besparing en Milieuvriendelijke“ boilers te vervaardigen, nieuw-typeproducten in uitstekende kwaliteit oprecht te verstrekken, gebruikers te dienen aan hun tevredenheid, en een hoogste leverancier van boilers in China te zijn.

 

Verklaring

 

Co. van de Dongboiler van Zhangjiaganghua, Ltd heeft geen dochterondernemingen. 

 

Verpakking & het Verschepen

 

Bedrijfzaken

Onze producten zijn wild overzee gebruikt in elektrische centrales en grote internationale bedrijven.

Contactgegevens
Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Sandy Chen

Fax: 86- 512-58774453

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)