Thuis ProductenOververhitter en Opwarmer

De Delen Primaire/Secundaire Oververhitter en Opwarmer van de staalboiler als Warmtewisselaar voor Thermische Krachtcentrale

De Delen Primaire/Secundaire Oververhitter en Opwarmer van de staalboiler als Warmtewisselaar voor Thermische Krachtcentrale

  • Steel Boiler Parts Primary/Secondary Superheater and Reheater as Heat Exchanger for Thermal Power Station
  • Steel Boiler Parts Primary/Secondary Superheater and Reheater as Heat Exchanger for Thermal Power Station
  • Steel Boiler Parts Primary/Secondary Superheater and Reheater as Heat Exchanger for Thermal Power Station
  • Steel Boiler Parts Primary/Secondary Superheater and Reheater as Heat Exchanger for Thermal Power Station
 • Steel Boiler Parts Primary/Secondary Superheater and Reheater as Heat Exchanger for Thermal Power Station

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ISO9001,ASME,Grade A,SGS,EN
  Modelnummer: Oververhitter en Opwarmer

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 30 DAGEN
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/P, MoneyGram
  Levering vermogen: 500 ton/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Brandstof: Steenkool/Gas/Oliegestookt, Waterhitte Het Type van boileromloop: Natuurlijke Omloop/eens door
  Druk: Laag/Hoge druk Waaier van Toepassingen: De industrie/Krachtcentrale
  Naam van het product: Oververhitter en opwarmer in boiler Productieniveau: Een
  inpakken: Het pakket van het ijzerkader OUTPUT:: Warm water/Stoom

  De Delen Primaire/Secundaire Oververhitter en Opwarmer van de staalboiler als Warmtewisselaar voor Thermische Krachtcentrale

   

   

   

  Productomschrijving


  Voor elektrische centraleboiler, is het een essentiële manier om thermische economie van thermische krachtcentrale te verhogen door parameter van oververhitte stoom te verbeteren. De verhoging van oververhitte stoomparameters wordt beperkt door metaalmaterialen. Het ontwerp van oververhitters moet ervoor zorgen dat de temperatuur van buitenmuur van het verwarmen van oppervlaktepijpen lager is dan toelaatbare temperatuur van oxydatieweerstand van staal, en zorgt ondertussen zijn mechanische sterkte ervoor. met de ontwikkeling van metaalmateriaal die in boilers wordt gebruikt, passen de krachtcentraleboilers in ons land reeds hoge druk, drukparameters over het algemeen op hoge temperatuur (9.8MPa, 540 graden) en superhigh (13,7 MPa, 540 en 555 graden) toe, en onderkritische drukparameters ontwikkeld (16.7MPa, 540 en 555 graden). Nu passen veel boilers overkritische drukparameters (24.5MPa, 540-570 graden) toe, en zelfs passen zeer weinig eenheden hogere druk en temperatuurparameters toe.

   

  Met de verhoging van stoomdruk, om de stoomvochtigheid van de staart van de stoomturbine te verminderen evenals verder de thermische economie van krachtcentrale te verbeteren, wordt het midden opnieuw verwarmende systeem wijd gebruikt in hoge parameterskrachtcentrale, b.v. wordt het verzenden van de uitlaat van de hoge drukcilinder in stoomturbine opnieuw terug naar opnieuw verwarmd in de boiler naar op hoge temperatuur, en dan het opnieuw versturen van hen terug naar de middelgroot-druk en de lagedrukcilinder van zich de stoomturbine, het uitbreiden en het werken. Het element voor het opnieuw verwarmen wordt genoemd opwarmer.

  De Delen Primaire/Secundaire Oververhitter en Opwarmer van de staalboiler als Warmtewisselaar voor Thermische Krachtcentrale

   

  In het algemeen wordt de stoom die in hoge drukoververhitter wordt verwarmd genoemd oververhitte damp, wordt de stoom die door opwarmer wordt verwarmd genoemd opnieuw verwarmde damp. De parameter van opnieuw verwarmde stoom brengt met economie van thermische omloop met elkaar in verband. Over het algemeen, is de druk van opnieuw verwarmde stoom over één vijfde van dat van oververhitte stoom, en de temperatuur van de eerstgenoemden is bijna hetzelfde als dat van de laatstgenoemden. Bijvoorbeeld, in onze natie voor boiler met 125MW, is 400t/h, de parameter voor oververhitte stoom 133.7Mpa en 555 graden; de inham en afzetdruk van opnieuw verwarmde stoom is 2.5/2.35MPa, is hun temperatuur 555 graden, ook. Voor boilers met 200MW, 670t/h, is de parameter van oververhitte stoom 13.7MPa, 540 graden; de inham en afzetdruk is 2.7/2.5Mpa, en de temperatuur is ook 540 graden. Voor onderkritische de omloopboilers van de drukcontrole met 300MW, 600MW, is de oververhitte stoomparameter 18.27Mpa, 540 graden; de inham en afzetdruk is 3.83/3.63MPa, is de temperatuur ook 540 graden. De toepassing van stoom die systeem opnieuw verwarmen kan de thermische economie voor krachtcentrales met 4-5% verhogen. In ons land, passen de eenheden met capaciteit over 125MW allen één keer midden opnieuw verwarmend systeem toe, en overzee, twee keer wordt het midden die systemen opnieuw verwarmen toegepast voor sommige eenheden met hogere parameters.

   

  In moderne boilers, is de consumptie van de hitteabsorptie van de oververhitters en de opwarmers meer dan de helft van totale hitteabsorptie voor de werkende vloeistof, dus maken de het verwarmen oppervlakten van oververhitters en opwarmers een groot deel in totale het verwarmen oppervlakten van boilers uit, en zij moeten in de gebieden worden geplaatst waar de rooktemperatuur hoger is, zijn de arbeidsvoorwaarden het slechtst onder alle het verwarmen oppervlakten. De temperatuur van de buismuur van de het verwarmen oppervlakten is dicht aan de max. toelaatbare temperatuur van staal, zo de redelijke regeling en het ontwerp van oververhitters en opwarmerskwestie zo veel voor economie en de betrouwbaarheid aan de tijdjeboiler. Wanneer het over hun ontwerp, op basis van verzekering van veiligheid en betrouwbaarheid van oververhitter en opwarmer komt, is het zeer noodzakelijk om metaalconsumptie bij het beste te bewaren, vooral om gebruik van legeringsstaal te bewaren.

  De Delen Primaire/Secundaire Oververhitter en Opwarmer van de staalboiler als Warmtewisselaar voor Thermische Krachtcentrale

   

   

   

   

  Ontwerpstructuur


   

  1. verwarmende verzadigde stoom, temperatuur tot 900 graad C.

   

  2. hoog rendement, >90%.

   

  3. hoge snelheid het verwarmen.

   

  4. ontwerp met roestvrij staal.

   

  5. lange ontwerplevensduur, 15 jaar.

   

   

  Thechnicalparameters


  Materiaal koolstofstaal, legeringsstaal, of duurzaam hittestaal
  Buis OD 10114mm
  Buis W.T. 0.8mm 15mm
  Structuur verticaal of horizontaal

   

   

  Functies


  De functies van oververhitter zoals hieronder:

  1. De droge verzadigde stoomtrommel aan verder maakt het oververhitte stoom verwarmen. Wanneer de soda coëxisteert, voegt toe de soda die het mengsel verwarmen, de hitte slechts kan worden gebruikt om sodawater te maken in stoom in het mengsel verdampen, en stoom geen temperatuur van oververhitte stoom kan maken. Om aan de oververhitte stoom te krijgen, is de algemeen gebruikte methode aan stoom die van het mengsel van soda, voor zijn het verdere verwarmen wordt gescheiden, verwezenlijkt deze taakcomponenten wordt de oververhitter.

  2.reduce de temperatuur van rookgas, krijgt de hitte in het rookgas terug, verbetert boilerefficiency.

   

  De opwarmer is een soort stoomoververhitter dat de lagedrukstoom opnieuw verwarmt die het werk heeft gedaan en een bepaalde temperatuur bereikt. De rol van opwarmer verbetert verder de thermische efficiency van elektrische centraleomloop, en maakt de stoomtemperatuur van het definitief stadiumblad van stoomturbine die binnen de toelaatbare waaier wordt gecontroleerd.

  1, de rol van de opwarmer, moet wat werk in de stoom van de de hoge drukcilinder van de stoomturbine, terug naar de boiler doen voor het opnieuw verwarmen. Dan wordt het teruggestuurd naar de midden en lage drukcilinders van de turbine om het werk voort te zetten.

  2. Ontmoet de parameters van opwarmerinstallatie: om cyclus te verbeteren verhoogt de efficiency van de eenheid, slechts de stoomdruk en de temperatuur niet te verhogen zal maken de stoomturbine vochtigheid uitputten is te hoog, beïnvloedend de veiligheid van de stoomturbine. De verdere verhoging van stoomtemperatuur wordt beperkt door de kenmerken en de kosten op hoge temperatuur van staal. Het gebruiken verwarmt cyclus, de nuttige enthalpiedaling van opnieuw stoom in de verhogingen van de stoomturbine, die de primaire cyclusefficiency (verwarm kan de cyclusefficiency door 4%-6% verbeteren opnieuw, secundair opnieuw verwarmen kan met ongeveer 2% stijgen) kunnen verder verbeteren, daarnaast, de uitlaatvochtigheid kunnen beduidend worden verminderd.

   

   

  Technische gegevens


  macht 2kw aan 1000kw, temperatuur tot 900 graad C.

   

  Stuur ons vereiste technische gegevens, zoals stoomcapaciteit, presure, vereiste temperatuur enz. Wij zullen dienovereenkomstig ontwerpen.

   

   

  Bedrijfsinformatie


  HD de boiler die in 1985, Co. die van de Dongboiler van Zhangjiagang Hua, Ltd (als HD-Boiler handel drijven) wordt gevestigd, is een professionele industriële fabrikant, die nutsboiler, industriële boiler, HRSG-boiler produceren en allerlei boilerdelen, zoals waterwallpanelen, economisers, luchtvoorverwarmers, oververhitters, kopballen, spiraalvormige vinbuizen, h-Vin buizen, wordt de Boiler van hittepijpen enz. HD gevestigd in het Industrieterrein van Donglai, de voorstad van het oosten van de Troepstad van Zhang Jia. De plaats van de installatie is rond 150km Snelweg aan de Haven van Shanghai of 60km van de Staat Weg aan Suzhou of Wuxi, met vervoer die in alle richtingen zich snel uitbreiden gemakshalve en.

   

   

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China