De Boilerco. van Zhangjiaganghuadong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenCFB-Boiler

Horizontale CFB Boiler van de Eco de Vriendschappelijke Hoge druk voor de Industrie of Krachtcentrale

Horizontale CFB Boiler van de Eco de Vriendschappelijke Hoge druk voor de Industrie of Krachtcentrale

  • Eco Friendly High Pressure Horizontal CFB Boiler For Industry Or Power Station
  • Eco Friendly High Pressure Horizontal CFB Boiler For Industry Or Power Station
 • Eco Friendly High Pressure Horizontal CFB Boiler For Industry Or Power Station

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Jiangsu, China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ISO9001, ISO, ASME, CE, SGS
  Modelnummer: CFB-Boiler

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 30 DAGEN
  Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
  Levering vermogen: 300 ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Stijl: Horizontale, CFB-Boiler, Elektrische Warm waterboiler Brandstof: Met kolen gestookte, Waterhitte
  Druk: Hoge druk, 220V/50Hz Gebruik: Industrieel, de Industrie/Krachtcentrale
  Structuur: Waterbuis Naam van het product: OlieStoomketel Met gas, van de de Lage Druk de Natuurlijke Oven van Brandstofcfb Drogende Stoomketel

   

  Milieuvriendelijke Hoge druk Horizontale CFB Boiler voor de Industrie of Krachtcentrale

  Productinleiding

  • Het doorgeven maakte - van de het GEBRUIKS schone steenkool van de bedboiler de verbrandingstechnologie met de hoogste graad van industrialisatie vloeibaar
  • . Vloeibaar gemaakt doorgeven - de bedboiler keurt vloeibaar gemaakte verbranding goed, en zijn hoofdstructuur omvat verbrandingskamer (met inbegrip van dicht fasegebied en verdund fasegebied) en recyclingsoven (met inbegrip van gas-solid separator op hoge temperatuur en de aanvulling van systeem).
  • Vloeibaar gemaakt doorgeven - de bedboiler wordt ontwikkeld op basis van borrelende bedboiler. Maar er is een groot verschil. Het vroege doorgeven maakte - de bedboiler heeft een hoog doorstromingstarief, zodat wordt het geroepen het snelle vloeibaar gemaakt doorgeven - bedboiler vloeibaar. De basistheorie van snel bed kan ook op vloeibaar gemaakt doorgeven worden toegepast - bedboilers.

  Voordelen

   

  1.Auxiliary brandstofeconomiser;

  De moleculaire structuur van koolwaterstoffen door de verwerking van de brandstofeconomiser, verandering, verhoogt de afstand tussen de molecules, de verhoging van het aantal van kleine moleculaire verminderde brandstofviscositeit, het resultaat van de stookolie alvorens te branden de atomisering, die wordt geraffineerd om zeer te verbeteren, in de interne verbrandingskamer is volledig op de voorwaarde van lage zuurstofverbranding bespuit, dus kan het ontploffingsvolume van verbrandingsmateriaal 15% tot 20% verminderen, om de hitte in de verwarmingspijp, daling van de verwarmingspijptemperatuur 5 ℃ vermijden weg te halen aan 10 ℃.After de brandstof van het verbrandingsmateriaal door energiespaarder wordt verwerkt, kan het olie van 4,87% tot 6,10% besparen toe te schrijven aan de verbetering van verbrandingsefficiency. Bovendien, men kan duidelijk zien dat de vlam helder en verblindend is, verdwijnt de zwarte rook, en de oven is duidelijk en transparant. Verwijder volledig het vercooksingsfenomeen van het verbrandingsuiteinde en verhinder het recoking. Het fenomeen van slakkenaccumulatie op ovenmuur toe te schrijven aan ontoereikende verbranding van brandstof kan worden geëlimineerd, en het effect van milieubescherming en energie - de besparing kan worden bereikt. De verontreiniging aan de lucht die door afvalgas wordt veroorzaakt van wordt verbrandingsmateriaal zeer verminderd. De schadelijke componenten zoals koolmonoxide (Co) worden, stikstofoxiden (NOx) en koolwaterstof (HC) zeer verminderd, en de emissie van schadelijk afvalgas wordt verminderd door meer dan 50%.Meanwhile, kan het stofgehalte in afvalgas door 30%-40%.Location worden verminderd: tussen de pomp en de verbrandingskamer en de pijp, zou de milieutemperatuur geen 360 ℃ moeten overschrijden.

   

  2.An energie - het besparingsapparaat voor een condenserende gasboiler is geïnstalleerd op de hogere muur.

  De uitlaat van boiler met gas bevat tot 18% stoom, die een hoop van latente hitte bevat die niet wordt gebruikt. De uitlaattemperatuur is hoog en het duidelijke hitteverlies is groot. Het branden van aardgas zendt stikstofoxiden, nog kleine hoeveelheden zwaveldioxyde en andere verontreinigende stoffen uit. Verminder brandstofverbruik is de beste manier om kosten te drukken, kan de condenserende de boilereconomiser van het typegas direct in de bestaande boilerverwarmingspijp worden geïnstalleerd, is het recycling van de rookgasenergie op hoge temperatuur, brandstofverbruik verminderen, economisch voordeel zeer duidelijk, tegelijkertijd, de condensatie van de absorptiestikstofoxide van de waterdamp in rookgas, zwaveldioxide en andere verontreinigende stoffen, verminderen de verontreinigende uitstoten, heeft de belangrijke betekenis van milieubescherming.

  3.Tube het net keurt het condenseren de technologie van de de terugwinningsboiler van de afvalhitte goed;

  De traditionele boiler, de temperatuur van de uitlaatrook is in algemeen 160 ~ 160 ℃, is de damp van het rookgaswater nog in de oververhitte staat, is het onmogelijk om in vloeibaar water te condenseren en latente hitte van verdamping vrij te geven. Het is goed - geweten dat de boiler thermische efficiency door de lage calorische waarde van brandstof zonder het latente hitteverlies van verdamping in de hoge calorische waarde van brandstof te overwegen wordt berekend. Daarom kan de thermische efficiency van traditionele boiler van de het afvalhitte van 87% slechts bereiken ~ 91%.And condenserende de terugwinningsboiler, vermindert het de uitlaattemperatuur tot 50 ~ 70 ℃, volledige terugwinning van zinnige hitte en de condensatie latente hitte van de waterdamp van het rookgas, verhoogt de thermische efficiency; Het gecondenseerde water kan ook worden gerecycleerd.

   

  4.The de staart van de boiler keurt van de het afvalhitte van de hittepijp de terugwinningstechnologie goed.

  De afvalhitte is de energie die niet in het materiaal van het energiegebruik in bepaalde economische en technologische omstandigheden, namelijk het surplus en de afvalenergie wordt gebruikt. Het omvat afvalhitte van afvalgas op hoge temperatuur, afvalhitte van het koelen van middel, de hitte van het afvalwaterafval van afvalgas, afvalhitte van producten en slakken op hoge temperatuur, afvalhitte van chemische reactie, afvalhitte van de brandbaar vloeistof van het afvalgas en afvalafval en druk van hoge drukvloeistof. Volgens het onderzoek, geven de totale middelen van de afvalhitte van diverse industrieën van ongeveer 17%~67% van hun totaal brandstofverbruik rekenschap, en de gerecycleerde middelen van de afvalhitte zijn over 58% van de totale middelen van de afvalhitte.

   

  Voordelen

   

  Hoogste Toelaatbare Output

  • Hoogste Druk.
  • Hoogste Temperatuur.
  • Stoomstroom (tot 1.000.000 PPH).

   

  Grootste Brandstofflexibiliteit

  • Beste algemene oplossing voor hoge vochtigheidsbrandstoffen.
  • Capaciteit om brandstoffen te branden die hoeveelheden op het middenste niveau alkali bevatten.
  • Expert bij verbrandende brandstoffen van extreme low-end aan extreme high-end vochtgehalten.

   

  Hogere Efficiency

  • Laagste bovenmatige zuurstof die voor volledige verbranding wordt vereist.
  • Laagste onverbrande koolstof.

   

  Laagste Ongecontroleerde Emissies van NOx, SO2, Co, VOC en PM.

   

  Parameter

   

  Model Capaciteit (t/h)

  Druk

  (MPa)

  Stoomtemperatuur

  (ºC)

  De temperatuur van het voerwater
  (ºC)

  Ontzwavelingsefficiency

  (%)

  Hd-35/3.82-m 35 3.82 450 150 min 82
  Hd-35/5.3-m 35 5.3 450 150 min 82
  Hd-75/3.82-m 75 3.82 450 150 min 82
  Hd-75/5.3-m 75 5.3 485 150 min 82
  Hd-75/9.8-M1 75 9.8 540 215 min 82
  Hd-130/3.82-m 130 3.82 450 172 min 82
  Hd-130/5.3-m 130 5.3 485 172 min 82
  Hd-130/9.8-m 130 9.8 540 215 min 82
   

   

  Horizontale CFB Boiler van de Eco de Vriendschappelijke Hoge druk voor de Industrie of Krachtcentrale

  Bedrijfsinformatie

   

  De Boilerco. van Huadong, Ltd is een high-tech onderneming gespecialiseerd in de productie van boilers. Gevestigd in vroege 1985s, heeft twee productiebasissen, omvat dit bedrijf 400.000 ㎡ met vaste activa's die USD 110.000.000 bedragen. Er zijn 1100 werknemers met inbegrip van 150 technici en 600 gecodeerde lassers. Huadong houdt de productievergunningen voor Ranga boilers en Ranga1&a2 drukvaten die door Chinees Algemeen Beleid van Kwaliteitssupervisie, Inspectie en Quarantaine worden uitgegeven; ook houdt het de zegels van „S“ en van „U“ „NB“ die door de Amerikaanse Maatschappij van Mechanische Ingenieurs worden uitgegeven; ondertussen, heeft dit Bedrijf de certificatie van ISO9001, SO3834, EN12952-Kwaliteitsbeheersysteem overgegaan.

  Horizontale CFB Boiler van de Eco de Vriendschappelijke Hoge druk voor de Industrie of Krachtcentrale

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: becky

  Tel.: +8615851633072

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten