Thuis ProductenRookgaskoeler

Van de roestvrij staaloververhitter en Opwarmer Gas Koelere Warmtewisselaar voor Industrie

Van de roestvrij staaloververhitter en Opwarmer Gas Koelere Warmtewisselaar voor Industrie

  • Stainless Steel Superheater and Reheater Gas Cooler Heat Exchanger For Industry
  • Stainless Steel Superheater and Reheater Gas Cooler Heat Exchanger For Industry
  • Stainless Steel Superheater and Reheater Gas Cooler Heat Exchanger For Industry
  • Stainless Steel Superheater and Reheater Gas Cooler Heat Exchanger For Industry
 • Stainless Steel Superheater and Reheater Gas Cooler Heat Exchanger For Industry

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: CE,ROHS,CCC,ISO9001,UL
  Modelnummer: Rookgaskoeler

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 30~50 dagen
  Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
  Levering vermogen: 500 Ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Product Name: Air cooler heat exchanger Application: drying or cooling usage for various equipments,Heater Parts,Freezers,HVAC system,Air conditioer
  Tube material: carbon steel,stainless steel Fin material: aluminum,Copper,stainless steel
  Color: silver or natural color Packing: Seaworthy Packing

   
  Koeler van het de Hitte de Milieuvriendelijke Rookgas van het roestvrij staalafval voor Industrie
   
  Productinformatie
   
  1. Alvorens dit soort materiaal te ontwerpen, is het noodzakelijk om de aard van de gassen te kennen om worden gekoeld en hun stofgehalte.
  2. Het doel van dat alles is een materiaal te ontwerpen vrij van het belangrijke bevuilen die zou dwingen om de schoonmakende werken vaker te maken dan gewild.
  3. Wij moeten in mening de beschikbaarheid ook hebben om het stof van de gasachtige stroom los te maken die het bevat op al die gebieden waar er een kromming of sommigen die in de passectie zijn vergroot, die dwingt om in het ontwerp sommige systemen voor stofinzameling en verwijdering te omvatten, om de correcte hitteuitwisseling toe te staan.
  4. Het werk het principe van een verwarmingspijp-gassen koeler is hetzelfde als in het hierboven beschreven materiaal, maar het doel in dit geval is een primaire vloeistof te koelen, om een thermische winst niet te krijgen door een secundaire vloeistof te verwarmen.
  5. Dit materiaal is gewoonlijk dat als vorige stap aan verwarmingspijp-gassen wordt geïnstalleerd die, de gassen schoonmaken te vermijden van het bereiken van de schoonmakende systemen bij te hoge temperaturen. Dit betekent een alternatief aan de verdunning met lucht, die over--rangschikt van de vermelde systemen zou impliceren.
   
  Efficiency
   

  1. De rookgascondensatie kan de hitte die wordt teruggekregen om de Lagere het Verwarmen Waarde van de inputbrandstof te overschrijden, en zo een efficiency veroorzaken groter dan 100%.

  2. Aangezien historisch de meeste verbrandingsprocessen niet de brandstof hebben gecondenseerd, veronderstellen de gebruikelijke efficiencyberekeningen de verbrandingsgassen niet gecondenseerd zijn.

  3. Deze veronderstelling is impliciet wanneer het baseren van berekeningen op de Lagere het Verwarmen Waarde.
  4. Een strengere benadering zou zijn efficiencyberekeningen op de Hogere het Verwarmen Waarde te baseren, die typisch in efficiency minder dan 100% resulteert. [nodig citaat]

  5. Indien het rookgas onder 25 °C (77 °F) wordt gekoeld, zelfs kan de efficiency die op de Hogere het Verwarmen Waarde wordt gebaseerd 100% overschrijden, aangezien de typische het verwarmen waardedefinities veronderstellen dat al hitte wordt vrijgegeven wanneer de verbrandingsgassen aan ergens tussen 15,56 °C (60,01 °F) en 25 °C (77 °F) worden gekoeld.

   

   
   
  Van de roestvrij staaloververhitter en Opwarmer Gas Koelere Warmtewisselaar voor Industrie
   
  Verwante Producten 
   
  „Hua-de Dong“ boilers omvatten Nutsboiler, HRSG-Boiler, met kolen gestookt, olie (in brand gestoken, steenkool-water-modder-in brand gestoken en huisvuil-in brand gestoken gas) - stoom/warm waterboilers, de organische boilers van de hittedrager, enz., en Boilervervangstukken (Economiser, Finned buis, Kopbal, Stoomtrommel, Oververhitter, het paneel van de Watermuur, Luchtvoorverwarmer, Cycloonseparator, enz., die wijd in machtsgeneratie worden gebruikt, hitte, chemische techniek, textiel, voedsel, document, wegenbouw, plastic, rubber en houten werkende toeleveringsindustrieën. De boilers van „HD“ zijn geëerd als „Beroemde Productie in Jiangsu-Provincie“, „het High-tech Product van Jiangsu“ en „Jiangsu-Energie - besparingsproduct“. Het merk van „HD“ is een „Beroemd Merk in Jiangsu-Provincie“. Wij zijn een gekwalificeerde leverancier voor de hoogste drie boilerfabrikanten in China (de Boilerco. van Harbin, Ltd, Co. van de de Boilergroep van de Donghoektand, Ltd, Shanghai Boiler Works Ltd.,). Tot dusver, Hua-hebben de Dongboilers 10000 klanten gediend, die verkopen goed overal China en uitgevoerd naar de V.S., Australië, Rusland, Kazachstan, India, Indonesië, Zuid-Afrika, Brazilië, en Zuidoost-Azië.
   
  Eigenschappen
   
  In traditionele boiler, brandstof na de boilerverbranding, is de temperatuur van de uitlaatrook vrij hoog, is de damp van het rookgaswater nog in de gasachtige staat, zal vergen heel wat hitte. In allerlei fossiele brandstoffen, is de waterstofinhoud in aardgas hoogst, is het kwaliteitspercentage van waterstof over 20% aan 25%, dientengevolge, bevat de rook hopen van waterdamp, volgens ramingen, brandend 1 vierkante meters van aardgas om de hitte van het stoom uitgevaardigde document van 4000 kJ weg te halen, dat over meer dan 10% van de bruto calorische waarde is.
   
  Van de roestvrij staaloververhitter en Opwarmer Gas Koelere Warmtewisselaar voor Industrie
   
  Bedrijfprofiel 

  • 60 Vergunning gegeven Inspecteurs (NDT vlak-Iii instructeurs)
  • Klasse-vergunningen voor Ontwerp en Vervaardigingsboiler
  • ISO-het Systeem van de 9001:2008kwaliteit
  • ASME-Certificaat van Machtsboilers
  • ASME de zegelautorisatie van ‚S‘, van ‚U‘ en NB
  • Vervaardigingsgebied van 200.000 vierkante meters
  • 150 Ingenieurs
  • 600 Gecodeerde lassers

  Opgezet in 1985, produceert Co. van de Dongboiler van Zhangjiagang Hua, Ltd dat (als HD-Boiler handel drijft), elektrische centrale; industrieel; afvalhitte; afvalverbranding; biomassa; organische hittedrager en elektrische stoomketels. Gekoppeld aan een uitvoerige waaier van het verwarmen van oppervlakten, HD-brengt de Boiler aan de markt de unieke dienst met inbegrip van boilerontwerp, vervaardiging, installatie, behoud en vervanging van de delen van de boilerdruk.
   
  Van de roestvrij staaloververhitter en Opwarmer Gas Koelere Warmtewisselaar voor Industrie
   
  Van de roestvrij staaloververhitter en Opwarmer Gas Koelere Warmtewisselaar voor Industrie
   
  Ontwerp en ontwikkeling
   
  Verzamel alle parameters voor productontwerp, maak ontwerp volgens de Toeziende Verordeningen aangaande de Technologie van de Boilerveiligheid, andere wetten, regels, verordeningen en professionele normen, en 100% voldoen aan aan de de productnormen en eisen van klanten.
   
  Supervisie en bevestiging
   
  De kwaliteit en het technische supervisiebeleid machtigen het inspectieagentschap dat op plaats wordt geplaatst om te controleren, het proces te inspecteren en te testen van boiler productie. Keur supervisie of bevestiging van de derde partij of van de Klant vertegenwoordiger over het proces van boiler productie goed.
   
  Kwaliteitsborging
   
  Kwaliteitsborging en controle het systeem wordt opgezet voor ontwerp, ontwikkeling, productie, verpakking en het verschepen, enz.
   
  Conclusie
   
  Om samen te vatten, moeten de volgende punten worden in acht genomen wanneer het ontwerpen van een verwarmingspijp-gassen koeler:
  1. Soort vloeistof.
  2. Stofgehalte.
  3. Onderhoud en de schoonmakende werken.
  4.Vertical/Horizontal
  5.Modular (met slechts één of vele ventilators).
  6. Verbinding van het materiaal met de rest van de installatie.
  7.afhankelijk vandebovengenoemdefactoren, kunnendeverschillendetechnischeoplossingenwordentoegepastdiedoordegoedkeuringvaneenregelingzullengaan.
   
   
   
   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China