De Boilerco. van Zhangjiaganghuadong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHRSG-de Stoomgenerator van de Hitteterugwinning

Excellenct Onderzochte Hrsg-Boiler, de Boiler van de Afvalhitte met Lange Levensduur

Excellenct Onderzochte Hrsg-Boiler, de Boiler van de Afvalhitte met Lange Levensduur

  • Excellenct Examined Hrsg Boiler , Waste Heat Boiler With Long Service Life
  • Excellenct Examined Hrsg Boiler , Waste Heat Boiler With Long Service Life
  • Excellenct Examined Hrsg Boiler , Waste Heat Boiler With Long Service Life
  • Excellenct Examined Hrsg Boiler , Waste Heat Boiler With Long Service Life
 • Excellenct Examined Hrsg Boiler , Waste Heat Boiler With Long Service Life

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HDB
  Certificering: SGS,EN,CE,ISO9001
  Modelnummer: HRSG-de Stoomgenerator van de Hitteterugwinning

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 30~50 dagen
  Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
  Levering vermogen: 500 Ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Gebruik: Industrieel, de Industrie en Krachtcentrale Druk: Laag/Midden/Hoge druk
  Voorwaarde: Nieuwe Gewicht: Op maat
  Naam van het product: HRSG voor Krachtcentrale wordt gebruikt die verpakking: Zeewaardige Verpakking van HRSG-de Stoomgenerator van de Hitteterugwinning.

   

  Excellenct onderzocht Aangepaste de Stoomgenerator van de Hitteterugwinning voor Elektrische centrale

  ☞ Productinleiding

  •  HRSG, zoals zijn naam impliceert, verwijst naar een boiler waarin het water aan een bepaalde temperatuur door de afvalhitte van uitlaatgas wordt verwarmd, afvalmateriaal of afvalvloeistof in diverse industriële die processen en de hitte te gebruiken door verbranding van brandbare substanties wordt geproduceerd.
  • De oliegestookte boilers, de boilers met gas en de met kolen gestookte boilers met de terugwinning van de afvalhitte van verwarmingspijpdozen en verwarmingspijpverwarmingspijpen worden ook genoemd de boilers van de afvalhitte.
  • De boilers van de afvalhitte kunnen warm water of stoom voor andere secties door de terugwinning van de afvalhitte produceren.

  Het werk Principe

  De brandstof, het gas en de steenkool worden gebrand om rookgas op hoge temperatuur te produceren om hitte vrij te geven. Het rookgas op hoge temperatuur gaat de oven in eerst, dan gaat het de terugwinningsapparaat van de afvalhitte van de voorrookdoos in, dan gaat de pyrotechnic buis in, en gaat definitief het de terugwinningsapparaat van de afvalhitte van het achter de verwarmingspijpkanaal van de rookdoos in. Het rookgas op hoge temperatuur wordt rookgas bij lage temperatuur en in de atmosfeer door de schoorsteen gelost. Aangezien de boiler van de afvalhitte zeer de bezettingsgraad van hitte verbetert door brandstofverbranding die wordt vrijgegeven, is het zeer energy-saving.

  Kenmerken

  Het rookgas op hoge temperatuur die van steenkoolverbranding wordt vrijgegeven wordt vervoerd aan de ingang van de boiler van de afvalhitte door de verwarmingspijp, en toen stromen door de verwarmer, de evaporator en de economiser. Tot slot wordt het gelost in de atmosfeer door de schoorsteen. De temperatuur van rookgas is over het algemeen 150-180 C. De hitte van de temperatuur van rookgasdalingen van op hoge temperatuur aan de temperatuur van rookgas wordt vrijgegeven wordt gebruikt om waterstoom te maken die. Het water van het boilervoer gaat eerst de economiser in, en het water absorbeert hitte in de economiser en warmt lichtjes aan een verzadigde temperatuur op onder de trommeldruk en gaat de trommel in. Nadat het water die de trommel ingaan met het verzadigde water in de trommel wordt gemengd, gaat het de evaporator langs downcomer onder de trommel in om hitte te absorberen en te beginnen om stoom te produceren. Gewoonlijk slechts wordt een deel van het water damp, zodat stroomt het damp-water mengsel in de evaporator. Verlaat het damp-water mengsel de evaporator en gaat de hogere trommel door het damp-water scheidingsmateriaal in. Het water valt in de waterruimte van de trommel en gaat de dalende buis in om hitte te absorberen en stoom te produceren. De damp gaat de oververhitter van het bovenste gedeelte van de trommel in en absorbeert hitte om de verzadigde damp in oververhitte damp te veranderen. Volgens de drie stadia van het proces van de stoomproductie, zijn er drie het verwarmen oppervlakten, namelijk economiser, evaporator en oververhitter. Als de oververhitte stoom niet nodig is, slechts is de verzadigde stoom nodig, kan de oververhitter niet worden geïnstalleerd. Wanneer er opnieuw verwarmende stoom is, kan een opwarmer worden toegevoegd.

  Parameters

  De capaciteit t/d van de cementproductielijn 1000 2500 5000 10000
  De stroom NM3/hvan de boilerinham Oven (voor) 60000 88000 243000 472000
  Oven (staart) 76000 170000 328000 612000
  Het gas van de boilerinham temperature℃ Oven (voor) 370 360 380 390
  Oven (staart) 360 320~360 330 330
  Geschatte verdamping t/h Oven (voor) 5.8 7.25 24 50
  Oven (staart) 7.5 10~15.8 20~24.6 35.5
  Geschatte Mpa van de stoomdruk Oven (voor) 1.25 1.25 1.25 1.25
  Oven (staart) 1.25 1.25 1.25 1.25
  Geschatte stoom temperature℃ Oven (voor) 340 330 350 360
  Oven (staart) 340 300~340 310 310
  Boilerstructuur Oven (voor) Verticaal Verticaal Verticaal Verticaal
  Oven (staart) Verticaal Verticaal en Horizontaal Verticaal en Horizontaal Vertica

  Classificatie

  • Oliegestookte HRSG
  • HRSG met gas
  • Met kolen gestookte HRSG  

  Excellenct Onderzochte Hrsg-Boiler, de Boiler van de Afvalhitte met Lange Levensduur

  Bedrijfsinformatie

  • 1100 werknemers, 400.000 ㎡ met vaste activa's die USD 110.000.000 bedragen, 34 jaar ervarings, ISO9001, SO3834, EN12952 gediplomeerde, 150km snelweg aan Shanghai, 60km de weg van de staat aan Suzhou of Wuxi, zo houden wij superieure kwaliteit en concurrerende aanbiedingen voor globale getaxeerde klanten.
  • Onze hoofdproducten behandelen Nutsboiler, HRSG-Boiler, met kolen gestookt, olie (in brand gestoken, steenkool-water-modder-in brand gestoken en huisvuil-in brand gestoken gas) - stoom/warm waterboilers, de organische boilers van de hittedrager, enz., en Boilervervangstukken (Economiser, Finned buis, Kopbal, Stoomtrommel, Oververhitter, het paneel van de Watermuur, Luchtvoorverwarmer, Cycloonseparator, enz., die wijd in machtsgeneratie worden gebruikt, hitte, chemische techniek, textiel, voedsel, document, wegenbouw, plastic, rubber en houten werkende toeleveringsindustrieën.

  Excellenct Onderzochte Hrsg-Boiler, de Boiler van de Afvalhitte met Lange Levensduur

  Excellenct Onderzochte Hrsg-Boiler, de Boiler van de Afvalhitte met Lange LevensduurExcellenct Onderzochte Hrsg-Boiler, de Boiler van de Afvalhitte met Lange Levensduur

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: becky

  Tel.: +8615851633072

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten