Thuis ProductenCFB-Boiler

Het verticale natuurlijk Vloeibaar gemaakt Doorgeven - bedboiler voor Krachtcentrale of Industrie

Het verticale natuurlijk Vloeibaar gemaakt Doorgeven - bedboiler voor Krachtcentrale of Industrie

  • Vertical Naturally Circulating Fluidized Bed Boiler For Power Station Or Industry
  • Vertical Naturally Circulating Fluidized Bed Boiler For Power Station Or Industry
  • Vertical Naturally Circulating Fluidized Bed Boiler For Power Station Or Industry
  • Vertical Naturally Circulating Fluidized Bed Boiler For Power Station Or Industry
 • Vertical Naturally Circulating Fluidized Bed Boiler For Power Station Or Industry

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HDB
  Certificering: SGS, ASME, EN, ISO9001
  Modelnummer: CFB-Boiler

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: De Verpakking van het ijzerkader
  Levertijd: 30~50 dagen
  Betalingscondities: Bevestigingsbrief, Western Union, T/T
  Levering vermogen: 500 Ton per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Certificering: ISO9001,ISO,ASME,SGS naam: vloeibaar gemaakt doorgeven - de boiler van de bedverbranding
  Type: Natuurlijke Omloop Gebruik: De industrie/Krachtcentrale

   

  Het verticale natuurlijk Vloeibaar gemaakt Doorgeven - bedboiler voor Krachtcentrale of Industrie

   

  Inleiding van CFB-Boiler

   

  De vloeibaar gemaakte ring - de bedboiler GEBRUIKT de meest geïndustrialiseerde schone technologie van de steenkoolverbranding. Vloeibaar gemaakt doorgeven - omvat de vloeibaar gemaakte verbranding van de bedboiler GEBRUIK, de belangrijkste structuur verbrandingskamer (met inbegrip van dicht fasegebied en verdund fasegebied) en doorgevende oven (met inbegrip van gas-solid separator op hoge temperatuur en terugkeer materieel systeem) twee belangrijke delen. Met vloeibaar gemaakt borrelen - de technologie van de bedverbranding is één van het grootste verschil tussen hoge lopende snelheid, versterkte het verbranding en van de ontzwavelings heterogeene reactie proces, zoals boiler kan de capaciteit aan de machtsindustrie worden uitgebreid kan grote capaciteit (600 mw of boven niveau) goedkeuren, vloeibaar gemaakt doorgeven - de bedboiler is zeer goed geweest om het basisprobleem zoals thermodynamica op te lossen, werktuigkundigen, materialenwetenschap en de techniekproblemen zoals inflatie, slijtage en overtemperature, worden moeilijk aan het gebruik het branden van de vaste brandstoffen (zoals steenkoolganggesteente, schalie, gemeentelijk afval, modder en ander afval) energie van geavanceerde technologie.

   

  Eigenschappen van CFB-Boiler

   

  (1) installeer brandstofeconomiser
  De moleculaire structuur van koolwaterstoffen door de verwerking van de brandstofeconomiser, verandering, verhoogt de afstand tussen de molecules, de verhoging van het aantal van kleine moleculaire verminderde brandstofviscositeit, het resultaat van de stookolie alvorens te branden de atomisering, die wordt geraffineerd om zeer te verbeteren, in de interne verbrandingskamer is volledig op de voorwaarde van lage zuurstofverbranding bespuit, dus kan het ontploffingsvolume van verbrandingsmateriaal 15% tot 20% verminderen, om de hitte in de verwarmingspijp, daling van de verwarmingspijptemperatuur 5 ℃ vermijden weg te halen aan 10 ℃.
  De stookolie van het verbrandingsmateriaal wordt behandeld door het energy-saving apparaat, dat 4,87% tot 6,10% kan besparen toe te schrijven aan de betere verbrandingsefficiency.
  Verwijder grondig cokes uit het brandwonduiteinde en verhinder recoke.
  Verwijder de accumulatie van residu in de ovenmuur toe te schrijven aan ontoereikende verbranding van brandstof om het effect van milieubescherming en energie te bereiken - besparing.
  De luchtvervuiling die door het uitlaatgas van verbrandingsmateriaal wordt veroorzaakt wordt zeer verminderd. De schadelijke componenten in het uitlaatgas, zoals koolmonoxide (Co) worden, stikstofoxide (NOx) en koolwaterstof (HC), zeer verminderd, en het uitlaatgas wordt verminderd door meer dan 50%.
  Tegelijkertijd, kan het stofgehalte in het uitlaatgas door 30-40% worden verminderd.
  Installatiestandpunt: geïnstalleerd tussen oliepomp en verbrandingskamer of pijp, zou de omgevingstemperatuur geen 360℃ moeten overschrijden.
  (2) installeer het condenseren energy-saving van de gasboiler
  De de uitlaatrook van de gasboiler bevat tot 18%-stoom, bevat het heel wat latente hitte niet wordt gebruikt, is de temperatuur van de rookuitlaat hoog, is het zinnige hitteverlies groot.
  De verbranding van aardgas zendt stikstofoxiden, nog een kleine hoeveelheid zwaveldioxyde en andere verontreinigende stoffen uit.
  Verminder brandstofverbruik is de beste manier om kosten te drukken, kan de condenserende de boilereconomiser van het typegas direct in de bestaande boilerverwarmingspijp worden geïnstalleerd, is het recycling van de rookgasenergie op hoge temperatuur, brandstofverbruik verminderen, economisch voordeel zeer duidelijk, tegelijkertijd, de condensatie van de absorptiestikstofoxide van de waterdamp in rookgas, zwaveldioxide en andere verontreinigende stoffen, verminderen de verontreinigende uitstoten, heeft de belangrijke betekenis van milieubescherming.
  (3) het gebruik van het condenseren van de technologie van de de terugwinningsboiler van de afvalhitte
  In de traditionele boiler, is de temperatuur van de rookuitlaat over het algemeen 160 ~ 250℃, is de stoom in het rookgas nog in de staat van het oververhitten, is het onmogelijk om in vloeibaar water te condenseren en de latente hitte van verdamping vrij te geven.
  Zoals we allen weten, wordt de boiler thermische efficiency berekend door lage calorische waarde van brandstof zonder hitteverlies van latente hitte van verdamping in hoge calorische waarde van brandstof te overwegen.
  Daarom kan de thermische efficiency van traditionele boilers 87% ~ 91% slechts bereiken.
  En de condenserende de terugwinningsboiler van de afvalhitte, het vermindert de temperatuur van de rookuitlaat tot 50 ~ 70℃, kreeg volledig de zinnige hitte in rookgas terug en verbetert de de condensatie latente hitte van de waterdamp, de thermische efficiency;
  Het gecondenseerde water kan ook worden gerecycleerd.
  (4) de staart van de boiler keurt van de het afvalhitte van de hittepijp de terugwinningstechnologie goed
  De afvalhitte is de energie die niet in het materiaal van het energiegebruik in bepaalde economische en technologische omstandigheden, d.w.z., overtollige en afvalenergie is gebruikt.
  Het omvat afvalhitte van afvalgas op hoge temperatuur, afvalhitte van het koelen van middel, afvalhitte van afvalgas en afvalwater, afvalhitte van producten en slakken op hoge temperatuur, afvalhitte van chemische reactie, afvalhitte van brandbaar afvalgas en afvalwater, en overblijvende druk van hoge drukvloeistof.
  Volgens het onderzoek, geven de totale middelen van de afvalhitte van diverse industrieën van ongeveer 17%~67% van het totale brandstofverbruik rekenschap, en de terug te krijgen afvalhitte van middelen voorziet ongeveer rekening voor 58% van de totale middelen van de afvalhitte.

  Het verticale natuurlijk Vloeibaar gemaakt Doorgeven - bedboiler voor Krachtcentrale of Industrie

   

  Specificaties van CFB-Boiler

   

  Model Capaciteit (t/h)

  Druk

  (MPa)

  Stoomtemperatuur

  (ºC)

  De temperatuur van het voerwater
  (ºC)

  Ontzwavelingsefficiency

  (%)

  Hd-35/3.82-m 35 3.82 450 150 min 82
  Hd-35/5.3-m 35 5.3 450 150 min 82
  Hd-75/3.82-m 75 3.82 450 150 min 82
  Hd-75/5.3-m 75 5.3 485 150 min 82
  Hd-75/9.8-M1 75 9.8 540 215 min 82
  Hd-130/3.82-m 130 3.82 450 172 min 82
  Hd-130/5.3-m 130 5.3 485 172 min 82
  Hd-130/9.8-m 130 9.8 540 215 min 82

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China