Thuis ProductenBoilereconomiser

De Economiser van het KoolstofstaalRookgas met Diverse Kopbal voor Verpulverde Steenkoolboiler

De Economiser van het KoolstofstaalRookgas met Diverse Kopbal voor Verpulverde Steenkoolboiler

  • Carbon Steel Flue Gas Economiser With Manifold Header For Pulverized Coal Boiler
  • Carbon Steel Flue Gas Economiser With Manifold Header For Pulverized Coal Boiler
  • Carbon Steel Flue Gas Economiser With Manifold Header For Pulverized Coal Boiler
  • Carbon Steel Flue Gas Economiser With Manifold Header For Pulverized Coal Boiler
 • Carbon Steel Flue Gas Economiser With Manifold Header For Pulverized Coal Boiler

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Jiangsu, china
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ASME, EN, SGS, ISO9001
  Modelnummer: Boilereconomiser

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 30 DAGEN
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: Carbon Steel brandstoffen: Verpulverde Steenkool
  Gebruik: Thermische Krachtcentrale Garantie: 1 jaar
  naam: Hitteeconomiser standaard: ASME

   

  Finned Buiseconomiser voor Verpulverde Steenkoolboilers in Thermische Elektrische centrale

   

   

  Functies

   

  De oorsprong om economisers te gebruiken moet het voerwater verwarmen die de hitte van de rookgasverspiller gebruiken om de uitlaattemperatuur te verminderen en boilerefficiency, sparen brandstofverbruik te verhogen, dat is hoe de economiser wordt genoemd. Als de economisers van de gebruiksboiler, het voerwater reeds hier alvorens aan verdamping het verwarmen oppervlakte te komen, dus de hitte absorted op verdamping het verwarmen oppervlakte wordt verwarmd evenals het het verwarmen gebied absoluut is verminderd. De boilereconomisers zijn geplaatste tegen de stroom in. De het werk vloeistof gemiddelde temperatuur is lager dan dat van water, surnatured en verplichte stroom toepast om voorwaarden voor toepassing van dunne muur en kleine diameterbuizen tot stand te brengen. De gehele structuur is ook zeer strak. Aldus, zijn de het de temperatuurverschil van de hitteoverdracht en coëfficiënt van de hitteoverdracht hoger dan dat van de buisbundel van de convectieverdamping die dezelfde waaier van de rooktemperatuur heeft. De die boilereconomisers om de buisbundels van de convectieverdamping te vervangen kunnen metaalconsumptie door groot verminderen uitbreiden zich. Verder komt meer, het verwarmde voerwater aan stoomtrommel, kan deze manier het temperatuurverschil tussen het water en de muur van de stoomtrommel verminderen, en uiteindelijk de thermische spanning van de stoomtrommel verminderen. wegens redenen hierboven, nu is de economiser de crutial delen van boilers. Zo kunnen wij summerize de functies van economisers zoals hieronder:

   


  1. brandstofbesparing: de economisers worden geplaatst bij het achterdeel van boilers. Deze manier kan de rook en gastemperaturen verminderen, dus om brandstoffen te besparen.


  2.improve de arbeidsvoorwaarden van stoom trommelt: wegens economisers, wordt de temperatuur van het voerwater verhoogd wanneer het ingaan van de stoomtrommel. Het vermindert het temperatuurverschil tussen het voerwater en de muur evenals de stoomtrommel de thermische spanning van de stoomtrommel, zodat het de arbeidsvoorwaarden van stoomtrommels verbetert en de levensduur verhoogt.


  3.reduce de boiler productiekosten: voor het voer wordt het water verwarmd in de boilereconomisers. Het gebruik van lage temperatuurvervangstukken als boilereconomisers om wat van de dure panelen op hoge temperatuur van de watermuur te vervangen drukt de kosten om boilers te vervaardigen.

  De Economiser van het KoolstofstaalRookgas met Diverse Kopbal voor Verpulverde Steenkoolboiler
   

  Types


  Als volgens materialen, kunnen de economisers in de economisers van de staalbuis en ijzereconomisers worden verdeeld. Momenteel, gebruiken de meeste grote en middelgrote volumeboilers staalbuis wijd gemaakte economisers, omdat zij het werk capaciteit met hoge weerstand en betrouwbare hebben, en kunnen effecten weerstaan, ondertussen hebben zij goede prestaties van hitteoverdracht, kleine structuur en lage kosten. Één zwak punt is slechte corrusionweerstand, maar nu wordt het moderne water van het boilervoer strikt behandeld, zodat wordt het probleem bijna opgelost.


  Als volgens het verwarmen van uitbreiding van de werkende vloeistof, de economisers in niet-kookt en kokende types kunnen worden verdeeld.


  1. Kokende economisers: de temperatuur van het afzetwater niet alleen kan bereiken surnatured temperatuur, maar ook kan wat water maken vapourized, is het aandeel ongeveer 10-15% van totaal voerwater, niet meer dan 20% in het geval van veel stroomweerstand die aan de werkende vloeistof wordt veroorzaakt.


  2. Niet-kookt economisers: de afzettemperatuur is 20-25 graden lager dan het kookpunt onder gegeven druk.


  De meesten van middelgroot-presssureboilers gebruiken kokende typeeconomisers. Dit is omdat de latente hitte van verdamping van water in middelgroot-drukboilers hoog is, en de hitte van het verwarmde water is smal. Aldus is het noodzakelijk om wat water te verzenden dat in boilereconomiser moet worden gelaten verdampen om onstabiele combusion in funaces te verhinderen en verhoogde consumptie van metaal in de het verwarmen oppervlakten als oververhitters te verhinderen die door de te lage temperatuur van het afzetrookgas worden veroorzaakt. Bovendien kan het helpen om de rol van economisers te spelen.


  Superhigh drukboilers gebruiken meestal niet-kookt typeeconomisers. Dit is omdat wanneer de druk hoger is, de latente hitte van verdamping is verminderd, terwijl de hitte van het verwarmde water meer krijgt, zodat is het noodzakelijk om wat water te verzenden dat in de panelen van de watermuur moet worden verwarmd om het slakken vormen op de het verwarmen oppervlakten van de ovenafzet en de ovenbinnenkant die door te hoge temperaturen in ovens wordt veroorzaakt en van afzetrookgas te verhinderen. Zo gebruiken superhigh drukboilers gewoonlijk niet-kookt typeeconomisers.


  De belangrijkste factor om te overwegen welk type van economisers de parameters van de boiler is. Wanneer de boilerparameters verschillen, maakt de verhouding van hitteabsorptie nodig in drie stadia om de werkende vloeistof te verwarmen verschillen. Zo moeten de overeenkomstige regelingen van drie het verwarmen oppervlakten, ook veranderen. Aan grote eenheden met hoge parameters, is hun verdampingshitteabsorptie minder, terwijl de hitteabsorptie van water door te verwarmen, de hitteabsorptie van stoom door te oververhitten, de hitteabsorptie door opnieuw te verwarmen vrij groot is. Aldus, zijn de niet-kookt typeeconomisers het belangrijkste type voor superhigh boilers van de drukeenheid.

   

  Specificaties

   
  Beschrijving Boilereconomiser
  Materiaal Legeringsstaal, Koolstofstaal, SA210C, SA213T22, enz.
  Materiële norm ASTM, EN of ISO enz.
  Afmeting Aanpassing
  Gewicht

  Min: 10 ton

  Max.: 1000 ton

  Uitsmeltingsproces: EF+LF + VD
  Proces Hete Material→Ingot →/de Thermische behandeling →2nd die koud-Rolling→ van de Thermische behandelings (Normalizing+ die aanmaken) Inspectie → →rough machining→UT machinaal bewerkend →Inspection →finishing
  UT norm ASTM A388 of EN10228, enz.

   

  Kwaliteitscontrole

   

  1. Van de effecttest en Sterkte berekeningsrapport met toegepaste materialeninformatie.

  2. 100%NDT (niet destructieve inspectie) rapport van staalplaat, buis en elektrode

  3. Röntgenstraal, γ-Ray en vloeibaar doordringend testinspectierapport (lassennaad): om de kwaliteit van de volledige boiler te verzekeren

  4. Hydraulisch testrapport: verzeker de standaard werkdruk en de veiligheid

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Wendy

  Tel.: +8618351692506

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China