Thuis ProductenDe Comités van de watermuur

Buis van de het Membraanmuur van de hoge druk de Naadloze Boiler voor Krachtcentrale het Gebruiken

Buis van de het Membraanmuur van de hoge druk de Naadloze Boiler voor Krachtcentrale het Gebruiken

  • High Pressure Seamless Boiler Membrane Wall Tube For Power Station Using
  • High Pressure Seamless Boiler Membrane Wall Tube For Power Station Using
  • High Pressure Seamless Boiler Membrane Wall Tube For Power Station Using
  • High Pressure Seamless Boiler Membrane Wall Tube For Power Station Using
 • High Pressure Seamless Boiler Membrane Wall Tube For Power Station Using

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ISO9001,ASME,Grade A,SGS,EN
  Modelnummer: De Muur van het membraanwater

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 500 TON
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 30 DAGEN
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/P, MoneyGram
  Levering vermogen: 500 ton/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Voorwaarde: Nieuwe Structuur: Brand/Waterbuis
  Brandstof: Steenkool/Gas/Met kolen gestookte/Waterhitte Druk: Laag/Hoge druk
  Waaier van Toepassingen: Industrieel/Krachtcentrale NDE: 100% PT, 100 RECHTS, 100% UT
  Materiaal: Koolstofstaal/Roestvrij staal Enz. inpakken: Het pakket van het ijzerkader

   

  Van het de Boilermembraan van de hoge druk de Naadloze Buis Comités van de het Watermuur, Krachtcentrale

   

   

  Productinleiding 


  Membraan de waterkoelingsmuur verwijst naar de waterkoelingsmuur uit het luchtdichte die pijpscherm wordt door vlakke staal en pijp wordt gelast samengesteld die. De membraan waterkoelingsmuur kan de goede strakheid van de ovenkamer waarborgen, beduidend de coëfficiënt van de luchtlekkage van de ovenkamer voor de negatieve drukboiler verminderen, en de verbrandingsvoorwaarde in de oven verbeteren. Het kan het efficiënte straling het verwarmen gebied verhogen en staalverbruik bewaren.

   

  Buis van de het Membraanmuur van de hoge druk de Naadloze Boiler voor Krachtcentrale het Gebruiken

   

   

  Beschrijving


  De panelen van de watermuur worden gebruikt in de terugwinningsboilers van de Afvalhitte. Wij vervaardigen de panelen van de Watermuur. Deze worden vervaardigd uit koolstofstaalbuizen aan de tekeningen en de specificaties van klanten. De speciale zorg wordt genomen voor ovality en het verdunnen bij het gebogen gedeelte, tijdens vervaardiging.

  Wij vervaardigen en leveren een uitvoerige waaier van Waterwall-Comités. De buizen door ons worden aangeboden zijn gekend om een grote interne druk te weerstaan aangezien een voortdurende strook van vinmateriaal spiraalvormig op de buis die wordt gewonden. Deze buizen zijn gekend om hitte uniform te verstrekken die in een verhoogde hitteoutput resulteren.

  De belangrijkste die functie van de panelen van de watermuur in boiler is de hitte te absorberen door vlam of verwarmingspijp op hoge temperatuur wordt geproduceerd en stoom of warm water in buizen te produceren, vandaar de temperatuur in de kamer te verminderen.

   

   

  Bouwdetails


  De combinatiekenmerken van membraan waterkoelingsmuur zijn als volgt:
  1. Controleer en pas de breedte, de lengte, de vlakheid en de diagonaal van de pijprij wanneer aan de gesegmenteerde pijprij op het combinatiekader wordt gehesen. Als de breedte van de buisrij groter is dan of minder dan de gespecificeerde grootte, kan de vin aan een aangewezen lengte worden gesneden, aan de gespecificeerde grootte worden aangepast en dan re- wordengelast. Wanneer het diagonale verschil van pijprij lOmm overschrijdt, kunnen de vinnen tussen sommige pijpen met grotere grootte worden gesneden om de afstand tussen pijpen te verminderen om het diagonale verschil te elimineren, en dan kunnen de vinnen worden gelast. Wanneer de ongelijkheid van de pijprij de toelaatbare waaier overschrijdt, kan het brugkader worden gebruikt aan verbeter de hoogste druk van de hefboom.
  2. De stootvoeg van pijprij is verschillend van dat van één enkele pijp. De lassenverbinding van één enkele pijp krimpt door ongeveer 12mm na lassen, dat geen effect op andere pijpen heeft. Maar de pijprij is niet hetzelfde, twee secties van het uiteindelassen van de pijprij, als van één die kant aan de overkant van de opeenvolging van lassen, het lassen aan het eind van de pijp door de misvorming wordt veroorzaakt zeer groot is. Daarom vóór het uiteindelassen, zou de uiteindeontruiming van deze lassenverbinding ruim moeten worden gemeten, en volgens het uiteinde is de ontruiming te kleine, gematigde, te grote classificatie, als het uiteinde de ontruiming is te groot of te klein, moet de methode om die de pijp nemen te snijden, met een gematigde korte pijp wordt vervangen. Op dit ogenblik, wegens de inkrimping van lassen, zal de pijp met een groter hiaat solderable worden. om de inkrimpingsmisvorming van pijplassen te verminderen, zouden de methode van symmetrie en het dwarslassen moeten worden goedgekeurd.
  3. Het lagere deel van de voor en achterwaterkoelingsmuur heeft ovenbodem (koude asemmer), en het bovenste gedeelte van de achterwaterkoelingsmuur heeft vlamhoek, zodat is de grootte van de component groter en de vorm is specialer, zodat is het moeilijk te combineren.
  4. De enige pasbal van de achterpijp van de watermuur is verschillend van andere het verwarmen oppervlaktepijpen. Omdat de achterwatermuur in het hogere kopbalvakje een vuurvaste Hoek heeft, is het aantal van vuurvaste Hoek buigende pijp hetzelfde als dat van de achterwatermuur, om de starheid van de vuurvaste Hoek te verhogen, er ook een aanzienlijk aantal van het uit elkaar plaatsen van rechte pijp is (het meeste oventype). Bij de kruising van vlamhoek en rechte pijp, is het equidiameter speciaal-gevormde T-stuk uit gegoten staal (drie-tak pijp) geïnstalleerd. In de rechte buis en de verbinding tussen de hoogste verenigde tank is uitgerust met opening Φ 5 restrictor mm of Φ van 10 mm. Op deze wijze, is het grootste deel van de werkende middelgrote gebogen pijp bevorderlijk voor het koelen van de vlamhoek, en een stuk van de werkende middelgrote gebogen pijp zorgt ervoor dat de rechte pijp en de gebogen pijp de overeenkomstige hoeveelheid uitbreiding hebben, om de interne spanning te verminderen, zodat stijgt de moeilijkheid om door de bal over te gaan.

   

   

  Voordelen van de Muur van het Membraanwater


  1.To waarborg leakproofness van ovenmuur en verminder het luchtlek van verbrandingskamer.

  2. De volledige waterkoeling van verbrandingskamer, en de muur van het het membraanwater van boilertoebehoren bereiken is voordeel om vercooksing op de voorwaarde van supplementair vuren te verhinderen.

  3. De thermische opslagcapaciteit is klein, is verwarmen van verbrandingskamer snel en koelen is ook snel, wat de het koelen tijd van het begin van de boiler en ovensluiting kon verkorten.

  4. Het is goed om bovenkant gesteunde water gekoelde muur goed te keuren en het kon de lading van boilerkader verminderen, die voordeel aan overhangend gedeelte is.

  5. Vergeleken met de naakte buizen, verbetert de muur van het membraanwater de capaciteit van de hitteabsorptie buizen.

  6. De muur van het het membraanwater van de fabrieks directe boiler kon de Inleidende combinatiegraad van boilerdelen verbeteren en de installatiewerkbelasting verminderen.

   

  Buis van de het Membraanmuur van de hoge druk de Naadloze Boiler voor Krachtcentrale het Gebruiken

   

  Extra


  1 De panelen van de watermuur worden gebruikt in de terugwinningsboilers van de Afvalhitte.
  2 Wij vervaardigen de panelen van de Watermuur, worden deze vervaardigd uit koolstofstaalbuizen aan de tekeningen en de specificaties van klanten.
  3 De speciale zorg wordt genomen voor ovality en het verdunnen bij het gebogen gedeelte, tijdens vervaardiging.
  4 Wij vervaardigen en leveren een uitvoerige waaier van Waterwall-Comités.
  5 De buizen door ons worden aangeboden zijn gekend om een grote interne druk te weerstaan aangezien een voortdurende strook van vinmateriaal spiraalvormig op de buis die wordt gewonden.
  6 Deze buizen zijn gekend om hitte uniform te verstrekken die in een verhoogde hitteoutput resulteren.
  7 De belangrijkste die functie van de panelen van de watermuur in boiler is de hitte te absorberen door vlam of verwarmingspijp op hoge temperatuur wordt geproduceerd en stoom of warm water in buizen te produceren, vandaar de temperatuur in de kamer te verminderen.
   

   

   

  Toepassing


  1 Energie - besparings die is de milieubescherming van het de leveranciersmembraan van China het watermuur voor CFB-boiler membraanmuren die van buizen gemaakt worden samen met of zonder een strook van metaal worden gelast binnen - tussen.
  2 Deze muren vormen de bijlage van de steenkoolverbrandingskamer.
  3 De buizen van de watermuur worden ook bedoeld als evaporatorsectie; zij bevatten meestal water in vloeibare vorm die geleidelijk aan verdampt aangezien het in de boiler toeneemt.

   

   

  Nota


  1 Controle van laspenetratie om de vereistencontrole van de mechanische en hitteoverdracht van de misvorming aan aanvaardbare tolerantie tevreden te stellen.
  2 De Comités vereisen uit routine rechtmakend in de workshop na het lassen en is de thermische behandeling, de vraag die kan de winkel dan de vereiste dimensionale tolerantie voor succesvolle plaatsinstallatie ontmoeten moet worden beantwoord?
  3 Kan bestaand winkelen behandelingsprocedures wordt gebruikt reéel zonder bovenmatige controles toe te voegen die kosten en programma zullen toevoegen.
  4 Het belang om voor te verwarmen en zijn onderhoud door het lassenprocédé konden een aantal behandeling en winkelverwerking kwesties veroorzaken die wezenlijk kosten zullen verhogen.
   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: 申磊

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China