Thuis ProductenDe Comités van de watermuur

Muur de met lange levensuur van het het Membraanwater van Boilervervangstukken voor Industriële Boiler

Muur de met lange levensuur van het het Membraanwater van Boilervervangstukken voor Industriële Boiler

  • Long Life Boiler Spare Parts Membrane Water Wall For Industrial Boiler
  • Long Life Boiler Spare Parts Membrane Water Wall For Industrial Boiler
  • Long Life Boiler Spare Parts Membrane Water Wall For Industrial Boiler
  • Long Life Boiler Spare Parts Membrane Water Wall For Industrial Boiler
 • Long Life Boiler Spare Parts Membrane Water Wall For Industrial Boiler

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China, Zhangjiagang
  Merknaam: HD Boiler
  Certificering: ISO9001,ASME,SGS,TUV
  Modelnummer: De Muur van het membraanwater

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: zeewaardig verpakken
  Levertijd: 45 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T, CAD, D/P
  Levering vermogen: 500 ton/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Voorwaarde: Nieuwe Structuur: Brand/Waterbuis
  Brandstof: Steenkool/Gas/Met kolen gestookte/Waterhitte Druk: Laag/Hoge druk
  Waaier van Toepassingen: industriële ketel Type: Op maat

  Het Watercomité van boilervervangstukken voor Industriële Boiler met ASME-Norm

   

   

  Productinleiding 


  De panelen van de watermuur met spelden gewoonlijk verticaal op de binnenmuur van de ovenmuur worden, wordt het hoofdzakelijk gebruikt die de stralingshitte te absorberen door de vlam en het rookgas op hoge temperatuur in de oven wordt uitgezonden gelegd die. Het is het belangrijkste type van het verdampen het verwarmen oppervlakte van allerlei moderne boilers en basiscomponent van de omlooplijn van het boilerwater. Wegens zowel het koelen als bescherming van de ovenmuur, zo de naam.

   

  De watermuur werd oorspronkelijk ontworpen niet om worden verwarmd, maar de oven van schade op hoge temperatuur te koelen. Later, wegens zijn goede functie van de hitteuitwisseling, verving het geleidelijk aan de stoomtrommel als belangrijkst het verwarmen deel van de boiler.

   

  De verdampings het verwarmen oppervlakte, die op de binnenmuur van boilerkamer wordt gelegd en uit vele parallelle pijpen bestaat. De functie van watermuur is de stralingshitte van vlam of rookgas op hoge temperatuur in de ovenkamer te absorberen, stoom of warm water in de pijp te produceren, en de temperatuur van de ovenmuur te verminderen om de ovenmuur te beschermen. In een grote capaciteitsboiler, is de vlamtemperatuur in de oven zeer hoog, is de intensiteit van hittestraling zeer groot.

   

  Veertig tot vijftig percent of meer van de hitte in de boiler worden geabsorbeerd door de watermuur. Behalve een paar kleine capaciteitsboilers, nemen de moderne boilers van de waterbuis waterkoelingsmuur als belangrijkste het verwarmen oppervlakte van verdamping.

   

   

  Beschrijving:

  1. De panelen van de watermuur worden gebruikt in de terugwinningsboilers van de Afvalhitte. Wij vervaardigen de panelen van de Watermuur. Deze worden vervaardigd uit koolstofstaalbuizen aan de tekeningen en de specificaties van klanten. De speciale zorg wordt genomen voor ovality en het verdunnen bij het gebogen gedeelte, tijdens vervaardiging.
  2.  
  3. Wij vervaardigen en leveren een uitvoerige waaier van Waterwall-Comités. De buizen door ons worden aangeboden zijn gekend om een grote interne druk te weerstaan aangezien een voortdurende strook van vinmateriaal spiraalvormig op de buis die wordt gewonden. Deze buizen zijn gekend om hitte uniform te verstrekken die in een verhoogde hitteoutput resulteren.
  4.  
  5. De belangrijkste die functie van de panelen van de watermuur in boiler is de hitte te absorberen door vlam of verwarmingspijp op hoge temperatuur wordt geproduceerd en stoom of warm water in buizen te produceren, vandaar de temperatuur in de kamer te verminderen.

   

  Voordelen van de Muur van het Membraanwater


  • 1). Om leakproofness van ovenmuur te waarborgen en het luchtlek van verbrandingskamer te verminderen.
  • 2). De volledige waterkoeling van verbrandingskamer, en de muur van het het membraanwater van boilertoebehoren bereiken is voordeel om vercooksing op de voorwaarde van supplementair vuren te verhinderen.
  • 3). De thermische opslagcapaciteit is klein, is verwarmen van verbrandingskamer snel en koelen is ook snel, wat de het koelen tijd van het begin van de boiler en ovensluiting kon verkorten.
  • 4). Het is goed om bovenkant gesteunde water gekoelde muur goed te keuren en het kon de lading van boilerkader verminderen, die voordeel aan overhangend gedeelte is.
  • 5) Vergeleken met de naakte buizen, verbetert de muur van het membraanwater de capaciteit van de hitteabsorptie buizen.
  • 6) De muur van het het membraanwater van de fabrieks directe boiler kon de Inleidende combinatiegraad van boilerdelen verbeteren en de installatiewerkbelasting verminderen.

   

  Extra

   

  1 De panelen van de watermuur worden gebruikt in de terugwinningsboilers van de Afvalhitte.
  2 Wij vervaardigen de panelen van de Watermuur, worden deze vervaardigd uit koolstofstaalbuizen aan de tekeningen en de specificaties van klanten.
  3 De speciale zorg wordt genomen voor ovality en het verdunnen bij het gebogen gedeelte, tijdens vervaardiging.
  4 Wij vervaardigen en leveren een uitvoerige waaier van Waterwall-Comités.
  5 De buizen door ons worden aangeboden zijn gekend om een grote interne druk te weerstaan aangezien een voortdurende strook van vinmateriaal spiraalvormig op de buis die wordt gewonden.
  6 Deze buizen zijn gekend om hitte uniform te verstrekken die in een verhoogde hitteoutput resulteren.
  7 De belangrijkste die functie van de panelen van de watermuur in boiler is de hitte te absorberen door vlam of verwarmingspijp op hoge temperatuur wordt geproduceerd en stoom of warm water in buizen te produceren, vandaar de temperatuur in de kamer te verminderen.
   

   

  Toepassing

   

  1 Energie - besparings die is de milieubescherming van het de leveranciersmembraan van China het watermuur voor CFB-boiler membraanmuren die van buizen gemaakt worden samen met of zonder een strook van metaal worden gelast binnen - tussen.
  2 Deze muren vormen de bijlage van de steenkoolverbrandingskamer.
  3 De buizen van de watermuur worden ook bedoeld als evaporatorsectie; zij bevatten meestal water in vloeibare vorm die geleidelijk aan verdampt aangezien het in de boiler toeneemt.

  Muur de met lange levensuur van het het Membraanwater van Boilervervangstukken voor Industriële Boiler

  Nota

   

  1 Controle van laspenetratie om de vereistencontrole van de mechanische en hitteoverdracht van de misvorming aan aanvaardbare tolerantie tevreden te stellen.
  2 De Comités vereisen uit routine rechtmakend in de workshop na het lassen en is de thermische behandeling, de vraag die kan de winkel dan de vereiste dimensionale tolerantie voor succesvolle plaatsinstallatie ontmoeten moet worden beantwoord?
  3 Kan bestaand winkelen behandelingsprocedures wordt gebruikt reéel zonder bovenmatige controles toe te voegen die kosten en programma zullen toevoegen.
  4 Het belang om voor te verwarmen en zijn onderhoud door het lassenprocédé konden een aantal behandeling en winkelverwerking kwesties veroorzaken die wezenlijk kosten zullen verhogen.
   

   

  Onze kwaliteit van producten wordt verzekerd door geavanceerde, uitstekende faciliteiten en productiemateriaal. Wij hebben 400 reeksen van geavanceerd verwerking en inspectiemateriaal, met inbegrip van plasmasnijmachine, het boormateriaal van NC, automatisch lassensysteem, lassenmateriaal en het online systeem in real time van de weergaveopsporing, enz. geïntroduceerd, die met succes uitstekende kwaliteit van onze producten verzekeren.

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Zhangjiagang HuaDong Boiler Co., Ltd.

  Contactpersoon: Yolanda

  Tel.: +8615851633162

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten

  CONTACT

  Adres: Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China

  Factory Adres:Adres: N0.1, Dongli-Road, Donglai, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie, China